Skyler je mrcha, co myslí jenom na sebe

Skyler je mrcha, co myslí jenom na sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv se teď snaží o malého Christiánka pečovat, jak nejlépe dovedou, nejspíš nikdy nenapraví to, čeho se dopustili na své dceři. Ukazuje se totiž, že van Ruyterovi byli ke své dceři Skyler nejspíš až příliš benevolentní. Vychovali z ní sobce, co myslí jen na sebe. Jak jinak si osobnost Skyler chcete vysvětlit? 

Skyler se v posledních dílech Ulice zachovala jako bezpáteřní mrcha

Skyler, ačkoliv je krásná, nemá mozek a nejspíš ani páteř. Jak by se jinak mohla chovat tak, jak se teď k Frantovi chová? Vtáhla ho do postele a záměrně mu tím narušila jeho vztah s Bárou. Když se však později Franta k úletu vyjádřil slovy, že by si nepřál, aby se o něm Bára dozvěděla, dala mu to Skyler pěkně sežrat. Teď aby se Franta bál nechat ty dvě samotné.

Už delší dobu přitom Skyler kolem Franty krouží se záměrem urvat si ho pro sebe. Zjišťuje totiž, že je nejen perfektní zachránce, když v životě zakopne, nýbrž i fantastický táta a výchova mu jde rozhodně lépe než jí samotné. Ona to s Chrisem zkrátka neumí. Nemá pro něj trpělivost a nejspíš sama potřebuje dospět.

Chris, ačkoliv o něm tvrdí, že ho miluje, je pro ni od narození spíše komplikací. O tom svědčí fakt, že za ni výchovu syna prakticky přebrali její rodiče. Hanba by měla Skyler fackovat, ona se však cítí v pohodě a při svém jednání myslí jen a jen na sebe.

Místo toho, aby byla Skyler Frantovi vděčná, že i přes její kudlu v zádech se jí rozhodl ve všem podstatném pomoct, znovu ho sráží na kolena. Proč ho tolik trestá? Kdyby se ho bývala tehdy nezřekla, nejspíš by spolu dál tvořili šťastnou rodinku. Jenže ona ho odkopla i po tom, co se k jejímu těhotenství postavil čelem. A teď má pro něj přichystanou další ránu, protože mu hodlá zničit vztah s Bárou. No jo, tam, kde se Skyler objeví, tam se to motá především jen kolem ní samotné.

Skyler a Franta
Skyler a Franta, Zdroj: TV Nova 

Bára by měla kontakt se Skyler utnout na minimum a Franta teď nejspíš nebude proti 

Skyler do života Franty a Báry vtrhla jako velká voda a jejich původně bezchybný vztah, který vydržel i delší odloučení, okamžitě pošlapala. Co na tom, že se ti dva měli rádi a Franta si dal konečně po bouři, kterou ona sama způsobila, život zase dohromady? Vždyť Skyler byla nejspíš celou dobu zvyklá mít to, na co si jen ukázala, a teď chce Frantu.

Ona chce a chce a chce! A vůbec jí nebylo trapné vlézt s Frantou do postele v době, kdy byla jeho holka pracovně pryč. A Franta, abychom z něj nevzali veškerou vinu, se zachoval jako opravdový moula. Měl vědět, jak tohle skončí. Teď mu nezbývá nic jiného, než čelit následkům Skyleřiny rozmazlenosti.

Pokud si ale Skyler myslí, že po tomhle s ní Franta bude, tak to je na omylu. I tomu už s ní nejspíš dochází trpělivost. Skyler se tak ve finále může hodně divit, když ji ve všem nechá pořádně vykoupat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text