Franta podvede Báru se Skyler! Stane se z úletu něco víc?

Franta podvede Báru se Skyler! Stane se z úletu něco víc?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří doufali, že František odolá Skyler a jejímu flirtování, budou teď asi hodně zklamaní. Bohužel to vypadá na rozpad dalšího sympatického vztahu. Bára je v Izraeli, volný večer si užívá v klubu a Franta se cítí osaměle. Skyler toho neváhá využít a všechno zkomplikovat.

Bára je daleko, zatímco Skyler na dosah

Koncert svérázné kapely Františkovi a Skyler nevyšel, protože bubeník si zlomil ruku. Přesto si dvojice užila příjemný večer v Coolně. Cestou domů sice zmokli, ale to jen podpořilo romantické napětí mezi nimi. Franta doprovodil Skyler k jejímu bytu a ona ho pozvala nahoru, aby se osušil a dal si s ní sklenku vína. Nahodila svůdný úsměv a dřív, než mohl jakkoli zareagovat, vrhla se na něj ve vášnivém polibku.

Franta rozpačitě vycouval a diváci Ulice se zaradovali, že má přece jen nějaké morální hodnoty a je věrný milované Báře. Také jí hned poslal SMS zprávu, protože potřeboval trochu lásky a pochopení. Bára mu zavolala zpátky, ale nebyl to moc dlouhý rozhovor. Vůbec totiž Frantu neslyšela. Byla zrovna v klubu a užívala si tamní zábavy. Poněkud Františka odbyla a on zůstal sám s nebezpečnými myšlenkami…

Od zpackané koprovky až do postele

Následujícího dne se Skyler chopí další příležitosti a pozve Frantu na oběd. Slíbí mu výtečnou koprovku, jakou dělává Anička. Mladík neodolá a ujistí ji, že dorazí. Po příchodu ho nicméně čeká zklamání. Skyler je mizerná kuchařka a část pokrmu spálí na uhel. Ze samotné omáčky jí vyjde něco, co má podivnou konzistenci a vážně se to nedá jíst. Skyler propadne zoufalství a sebelítosti. Nedokáže ani uvařit, zkazí, na co sáhne, a je příšerná matka. Proto s ní její syn nechce být. V koutcích očí se objeví první slzy a dobrák František začne s pohotovým utěšováním. Skyler si ho přitáhne k polibku a tentokrát už se Franta neodtáhne.

Další scéna se odehraje přímo v posteli. Franta se Skyler tu leží nazí v objetí a s dobrou náladou, úsměvy od ucha k uchu.

Vážnost toho, co právě provedl, na mladíka dolehne až později, když při odchodu potká na ulici Aničku. Ta ho nadále ponouká, aby se dívce věnoval a byl jí oporou teď, když je bez Chrise. Ach, Ančo, kdybys tušila, jak moc František svou bývalou přítelkyni podporuje…

Skyler má jasno! Chce Frantu zpět. Zdroj: TV Nova

Stará láska nerezaví… Nebo to byl jednorázový úlet?

Samozřejmě se teď, když už Franta podlehl pokušení, znovu ozve Bára. Nejenže se mu omluví za to, jak jej předchozího večera odbyla, ale zároveň ho ubezpečí o své nehynoucí lásce. Začne mu líčit, jak moc jí chybí a že už se ho nemůže dočkat. Teď se teprve do Františka pustí výčitky a nepomůže tomu ani další zpráva od Skyler, v níž píše, jak moc si den s ním užila…

Zůstane Franta s Bárou? Zdroj: TV Nova

Co by měl mladík udělat? Předstírat, že to se Skyler byl pouhý úlet, který se nikdy nestal? Nebo by se měl přiznat Báře, rozejít se s ní a vrátit se k bývalé přítelkyni, jež mu v minulosti tolik ublížila? Jisté je jen to, že Bára si nezaslouží, aby jí lhal. Bylo pro ni tak těžké začít znovu důvěřovat mužům! František jí kdysi pomohl vyrovnat se s traumatem. Ale teď? Bude to všechno jen tak zapomenuto pro krásné oči Skyler?

Zdroj článku:
  • Autorský text