Co vás čeká dnes večer v Ulici? Vilma se dozví pravdu o Jarušce

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Vilma se dozví pravdu o Jarušce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vilma Nyklová zažije pořádné zklamání, když jí Jaruška oznámí, že s Lumírem ve skutečnosti nic nemá. Radek Mastný se třese před hrozbou vězení a Vanda si nechá poradit od Luďka, aby zůstala v garsonce. Blanka a Evžen se zase chytnou.

Lumírovy lži odhaleny!

Mámuška ráno před bistrem odchytí kolemjdoucí Jarušku a malér bude na světě! Z jejich rozhovoru jasně vyplyne, že Lumír u Jarušky nikdy nebyl. Měli jednu schůzku a shodli se na tom, že vztah mezi nimi by neměl smysl. Vilma nestačí zírat.

Když pak Lumír dorazí domů, pěkně si ho podá za to, jak jí celou dobu lhal. Nakonec se to zvláštně otočí a Lumír začne křičet na ni, načež rozčileně odejde. Později se omluví Ingrid, která byla svědkyní jejich hádky. Navíc lhal i jí, ovšem pouze proto, že si před ní nechtěl připadat jako ubožák, když ona měla na seznamce takový úspěch.

Na radnici Lumír Tondovi přizná, že podfuk s Jaruškou praskl a že ani s mladou krasavicí ze včerejška to moc dobře nedopadlo…

Skončí Mastný ve vězení?

Gábině dnes vůbec nebude dobře. Hlava ji rozbolí tak, že si bude muset vzít prášky. Přesto se nabídne, že Karle pohlídá synka. Jirka by jí rád dělal společnost a staral se o ni, ale musí odejít kvůli naléhavé práci.

Zatímco Šíma se těší, až si příští víkend pozve na návštěvu kamaráda z Berlína, Mastňoch propadá zoufalství. Musí dodat nový nezávislý psychologický posudek a obává se, že půjde do vězení.

Blanka se pohádá s Evženem

Vandě dorazí balíček, ale nemá ho čím zaplatit, protože jí na účtu chybí peníze. Zrovna půjde kolem Blanka a nabídne se, že zásilku zaplatí. Vanda nerada přijme a ujistí ji, že jí to během dne vrátí.

Stále je odhodlaná se přestěhovat, ale Luděk jí to začne vymlouvat. Podle něj by se jednalo o útěk, jímž by udělala radost Blance i Evženovi. Měla by naopak zůstat a bojovat. To Vanda nemůže popřít, a tak se rozhodne, že Blance nebude vyklízet pole.

U Blanky se večer zastaví Evžen s novou nájemní smlouvou. Rozhovor se stočí právě k Vandě. Evžen konečně dostane příležitost Blanku ujistit, že s Vandou nikdy nechodil – pokud tvrdila něco jiného, pak si jen něco vybájila. Blanka neví, čemu věřit, a vyčte mu, že při ní nestál, když ho nejvíc potřebovala. Akorát jí dal tenkrát ultimátum. Dojde k hádce a Evžen zalituje, že sem vůbec chodil.

 

Zdroj článku:
  • autorský text