Lumírovi přerostl falešný vztah přes hlavu, komu přiznal pravdu?

Lumírovi přerostl falešný vztah přes hlavu, komu přiznal pravdu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír před mámou a Ingrid předstíral, že strávil noc u Jarušky, své domnělé přítelkyně. Pouze Pavlíkovi přiznal, že byl ve skutečnosti v hospodě s Kateřinou. S tou ho dosud spojovala jen starost o oddíl Drozdů. Mohlo by mezi nimi vzniknout něco víc?

Na seznamce Lumír potkal Jarušku

Když Lumír viděl, jak Ingrid sklízí na seznamce úspěchy, podlehl své mužské pýše a rozhodl se jí ukázat, že to taky hravě zvládne – založí si profil a bude si vybírat z mnoha krasavic. Setkal se však s hořkým zklamáním, když o něj žádná neprojevila zájem, a to ani navzdory svérázným radám zkušeného Hložánka. Zatímco Ingrid šla na večeři s atraktivním ctitelem, přičemž ji oslovilo několik dalších kandidátů, Lumír se utápěl v sebelítosti. Naštěstí jeho žal netrval dlouho. Usmálo se na něj štěstí v podobě Jarušky. Tedy, alespoň to zpočátku za štěstí považoval…

Lumír s Ingrid, Zdroj: TV Nova

První rande bylo zřejmě i posledním

Při prvním rande v hospodě se ukázalo, že Jaruška nikdy nezavře pusu, a než se Lumír dostal ke slovu, schůzka skončila. Jaruška se rozloučila a on jen ohromeně třeštil oči –⁠ podobně jako Kateřina, která jejich setkání přihlížela. Nejhorší na tom ale bylo, že Lumír své rande před Ingrid i mámuškou vychválil, jen aby neztratil tvář a měl od nich na chvíli klid. Co čert nechtěl, následujícího rána mu Jaruška napsala, že o další schůzky nestojí. Lumír se tak ocitl zase na začátku – bez ženy, zato s rádoby užitečnými postřehy od Tondy Hložánka.

Našel Lumír spřízněnou duši v hospodě?

Lumír přiživoval lež, že s Jaruškou chodí. Dokonce Ingrid a mámě namluvil, že spolu stráví noc, ale ve skutečnosti měl namířeno na flám k Tondovi. Z toho však sešlo, a tak se ocitl v hospodě ve společnosti Kateřiny, s níž si hezky popovídal a trochu se opili. Zvláštní bylo, že příštího rána se v bistru nečekaně objevila Jaruška! Vilma s Máriem začali spekulovat, jestli to opravdu byla Lumírova záhadná přítelkyně.

Lumča před nimi předstíral, že je velmi plachá a zatím se nechce seznamovat s rodinou. Pouze před Pavlíkem kápl božskou – přiznal mu, že s Jaruškou nechodí a že noc nestrávil u ní, nýbrž v hospodě s Kateřinou, s níž si náramně rozuměl. Pavlíka to překvapilo. Sice spolu občas něco organizovali pro Drozdy, ale že si byli až takhle blízcí? Uvidíme. Možná Lumčovi brzy dojde, že by jeho vyvolenou mohla být právě Kateřina.

 

Zdroj:

  • autorský text