Ondřej Volejník z Ulice slaví dnes narozeniny

Ondřej Volejník z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Volejník, jenž se do paměti diváků zapsal nejvýrazněji jako Tony Benda z Ulice, oslaví 27. června 2022 čtyřicáté sedmé narozeniny. Vzpomínáte si ještě, jaké byly jeho začátky v seriálu? Kdo Tonymu zlomil srdce a jak si tahle oblíbená postava dál povede?

Tony v Ulici začínal jako kriminálník

Postava Tonyho Bendy provází Ulici od jejích začátků. V roli bývalého manžela kadeřnice Digi, který ustavičně lítal v nějakém maléru a skončil i ve vězení, se ale nejdříve představil herec Jan Jankovský. Tony pak z obrazovek zmizel, a když se vrátil – čerstvě propuštěný z vězení a toužící po nové šanci –, měl už tvář Ondřeje Volejníka.

Za životem kriminálníka udělal tlustou čáru a vděčně sáhl po příležitosti, již mu nabídl letitý kamarád Kryštof. Ten mu dal důvěru a práci v Coolně. Časem Tony přesvědčil Máru i jeho přítelkyni Moniku, že dokáže vést podnik zodpovědně a spolehlivě. Posléze se stal jeho hrdým a schopným majitelem, jenž nedopustí, aby mu těžce nabytý úspěch někdo zničil. Bez milosti tak z baru vyhání jakákoli podezřelá individua, včetně dealerů marihuany. Vrátit se do vězení opravdu netouží a od pochybných kšeftů dává ze zásady ruce pryč.

Stala se z něj příkladná chůva

S přísnou tváří drsňáka Tony nemá problém zjednat si pořádek. Má dokonce výrazné tetování, které s ním ale jeho představitel Ondřej Volejník nesdílí. Musí proto docházet do práce s předstihem, aby ho maskérky stihly připravit na natáčení. Vedle pracovního života v baru měl Tony vcelku divoký také osobní život. Dlouho se pokoušel získat zpátky přízeň své první lásky Digi, s níž se poznal v dětském domově. Poté, co její druhý manžel Marek zemřel, se Dagmar vrátila do Ulice i se dvěma dcerami, které si Tonyho zamilovaly. Člověk by to na první pohled nečekal, ale Tony se o holčičky staral jako o vlastní – s láskou a péčí, jakou jim jinak prokazovala pouze Digi a jejich oblíbená teta, Věrka Marečková.

Životní partnerku našel v Dominice

Věrka měla o Tonym pochybnosti – kvůli jeho minulosti, vzezření a zřejmě i proto, jak agresivně se choval vůči Jirkovi Hermanovi, jenž začal chodit s Dagmar. Naštěstí se Tony ze své závislosti na Digi vzpamatoval a dal šanci nové lásce v podobě Dominiky. S tou měl dlouho krásný a bezproblémový vztah, dokonce si poněkud neplánovaně pořídili dcerku Toničku, jejíž příchod Tonyho docela vyděsil, ale těžko by dnes člověk hledal starostlivějšího otce. Jak už to tak v Ulici bývá, krize se nevyhnula ani Tonymu s Dominikou. Věrka, která všechno myslí dobře, ji v jednu chvíli nevědomky zhoršila natolik, že to vypadalo na rozchod. Nakonec si Tony nechal vše vysvětlit a Dominice odpustil, a tak mohl vztah nadále vzkvétat a směřovat ke svatbě.

V dospělosti byl adoptován

Věrka na Tonyho zcela změnila názor. Vlastně se sblížili natolik, že se ho rozhodla adoptovat, aby měl konečně rodiče, kteří ho budou podporovat a milovat jako svého. Ač dospělý a překvapený, Tony souhlasil. Stal se tedy Kryštofovým bratrem a synem Věrky a Luboše Marečkových. Jeho představiteli Ondřeji přejeme k narozeninám vše nejlepší a doufáme, že se Tony v Ulici dočká ještě mnoha pěkných prožitků.

Zdroje článku: