Proč Ema nemohla snést Miloše?

Proč Ema nemohla snést Miloše?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Období, kdy se u Lišků ukázala Emina biologická máma Eva, nepatřilo k těm nejlepším. Pro Aničku byla ohrožením, protože jí chtěla vzít Emu, kterou odmalička vychovávala a brala ji jako svou vlastní.

Jenže Emě zkrátka kontakt s její biologickou mámou zakázat nemohla. Nakonec to skončilo tak, že Ema, ačkoliv nerada, se k Evě přestěhovala. Jejího nového partnera Miloše však snést nemohla, proč?

Miloš vstoupil Emě do života v tu nejnevhodnější dobu 

Miloš Knobloch (v podání herce Jiřího Štrébla) patří teď v Ulici mezi nejoblíbenější postavy. Ne vždy tomu tak bylo. Když se totiž seznámil s Evou (herečka Vanda Hybnerová), byl pro své okolí až moc svérázný, hlučný i autoritářský. Až časem se ukázalo, že pod neotesanou slupkou Miloše se skrývá fajn chlap s velkým srdcem. Chuť nahlédnout pod tuto slupku neměla ani Ema Toužimská, které se Miloš v životě objevil v tu nejnevhodnější dobu.

Miloš Knobloch (v podání herce Jiřího Štrébla), Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Byla to doba, kdy se cítila velmi zranitelná, protože jí reálně hrozilo, že ji úřady odejmou od její adoptivní rodiny a pošlou ji ke své biologické matce, která si odpykala svůj trest ve vězení a svou dceru chtěla zpátky. Celý proces by možná trval kratší dobu, kdyby se Eva na schůzky s Milošem v tu dobu vykašlala. Jenže nějak se to setkalo a Eva cítila, že bude mít v Milošovi potřebnou oporou. Jak mohli diváci Ulice vidět, časem se všechny hrany obrousily. Byly však chvíle, kdy to tak růžově nevypadalo. 

Kvůli čemu Emě Miloš vadil?

Ovšem Eminu averzi k Milošovi nezpůsobovalo pouze to, že se objevil ve špatnou chvíli na špatném místě, nýbrž i to, jak se k ní choval. Její pocity bral na lehkou váhu, čímž ji někdy před ostatními zesměšňoval. Také se hned po seznámení s Evou chtěl přestěhovat do Kašperek ke svým rodičům, a to pro Emu znamenalo opravdu velkou dálku ke své adoptivní mamince.

Nakonec i díky Aničce všichni celou situaci ustáli a zůstali v kontaktu. Eva se navíc stala nejlepší kamarádkou Aničky a Miloše si dokonale zkrotila k obrazu svému. Miloš už ale vůbec není to, co býval. Ukázalo se, že má srdce romantika, jen mu musíte dát čas a prostor. 

Zdroj článku:
  • Autorský text