Co vás čeká příští týden v Ulici? Miloš najde novou múzu

Co vás čeká příští týden v Ulici? Miloš najde novou múzu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alice a Bedřich se rozešli, ale je mezi nimi opravdu konec? Magdu a Prokopa spojí zvláštní tajemství. Vilma se těší na velkolepou narozeninovou oslavu. Gábina je nucena odložit odjezd do Berlína, ale bojí se, jak to vezme Šíma. Miloš objeví svoji novou múzu – v bankovní úřednici!

Mají Alice a Bedřich ještě šanci?

Alice a Bedřich si už prošli nejednou krizí. Poté, co Béda zjistil, že si Alice znovu přivydělává na erotické lince, to dokonce vypadalo na definitivní rozchod. Jejich láska však byla silná a zase je svedla dohromady. Bude však dostatečně mocná, aby překonala i jejich nejnovější problém? Alice touží po dítěti a chce být v Bedřichově životě na prvním místě.

Béda se ale bojí návratu rakoviny a raději by se soustředil na roli dědečka, než aby musel vychovávat dalšího potomka. Oba se tak ocitli v situaci, z níž nevede žádná příjemná cesta. Dojde mezi nimi na vyznání, které místo aby potěšilo, spíše pekelně zabolí. Jaký příslib si dají a proč se o Bedřicha začnou strachovat jeho nejbližší?

Jaké tajemství sdílejí Magda a Prokop?

Mirkův odchod jen pár týdnů před plánovanou svatbou uštědřil Magdě ránu, z níž se dosud nevzpamatovala. Kalina se ji snaží uklidňovat moudrými radami, Otík dělá psí kusy, aby ji rozveselil, a dokonce i Prokop se ji pokouší rozptýlit. Paradoxně je to právě on, s kým se teď Magda dokáže normálně bavit bez nutnosti jakéhokoli únavného vysvětlování.

Kromě toho je teď bude spojovat překvapivé tajemství. Jak to vlastně spolu mají a co si budoucnost chystá pro Magdu dál?

Jaké narozeninové překvapení čeká Vilmu?

Vilma Nyklová oslaví osmdesátiny. Takové jubileum zasluhuje pořádnou oslavu, při níž se sejde celá rodina. Z indicií, které Vilma nashromáždila, se jí podaří zjistit, že Lumír a Vendula pro ni chystají něco vskutku jedinečného. Jenže – chybička se vloudí! Vilma zaslechne něco, co si špatně vyloží, a malér bude na světě. Všichni jsou náhle nuceni překopat své plány a zachránit, co se dá. Jaké překvapení mámušku čeká a jak ho nakonec přijme?

Vilma Lumír, zdroj: TV Nova

Bude Šíma ochotný zůstat s mámou v Praze?

Vážná nemoc převrátila Gábině život vzhůru nohama. Musí se teď potýkat nejen se zdravotními komplikacemi, ale také s jejich dopadem na pracovní povinnosti, vztah s Jirkou, rodiči a v neposlední řadě se synem Šímou. Ten totiž doufá, že se už brzy vrátí s mámou do Berlína, kde má školu a přátele.

Gábina tam však na rozdíl od něj nemá nikoho, o koho by se mohla v těžkých chvílích opřít. Ačkoli jí Jirka slíbil, že tam za ní bude jezdit, ona by radši zůstala v Praze. Jak to ale vysvětlit Šímovi?

Zahoří Miloš láskou pro bankovní úřednici?

Rozjet úspěšnou stavební firmu není jen tak. Aby vůbec bylo možné nějak začít, je zapotřebí obstarat základní kapitál. A tak se Vítek Klíma a Miloš Knobloch vrhnou do shánění výhodného úvěru. Milošovi se však dělá špatně už při pouhé představě přísné bankovní úřednice.

O to větší bude jeho šok, když se s jednou dámou z banky setká. Při pohledu na ni doslova oněmí úžasem a vzápětí má jasno – právě se setkal se svojí novou múzou! Podaří se Vítkovi vybruslit z následného trapasu?