Kristýna Voláková z Ulice utekla od rodičů do drogového doupěte

Kristýna Voláková z Ulice utekla od rodičů do drogového doupěte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rebelská kráska Sára Korbelová je divákům známá z různých seriálů i filmů, především ale jako Kristýna Voláková z Ulice, která rodičům pořádně zatápěla, v jednom kuse se hádala s mámou a nakonec utekla z domova ke drogovému dealerovi.

Praha už volá a s ní první láska

Kristýna a její starší bratr Adam dříve bydleli v Jihlavě, ale rozhodli se přestěhovat do Prahy – a tím i jako nové postavy do Ulice – za mámou Blankou. Svět velkoměsta otevřel Kristýně své brány a vmetl jí do cesty první velkou lásku, Filipa Maléře, který toho času bydlel ve stejném domě. Jakmile ale začal jejich vztah nabírat na obrátkách, Filip z něj pohotově vycouval.

Měl pocit, že Kristýna očekává příliš a postupuje dál až nepříjemně rychle. Vždyť ona ho dokonce zvala na prázdninové pobyty v rodinném kruhu! Kdo by tohle vydržel? Filip určitě ne, a tak se s Kristýnou rozešel.

Láska kvete i tam, kde roste marihuana

Od té doby dívka ztratila zájem téměř o vše včetně tenisu, kam dříve chodila tak ráda. Pak jí vpadl do života další atraktivní kluk. Denis byl na první pohled sympaťák, ale jeho „profese“ už tolik obdivu a pochopení nevzbuzovala. Kromě toho, že prodával pizzu, také kšeftoval s marihuanou a extází. Netřeba zdůrazňovat, že Kristýnin arogantní a snobský otec nebyl z dceřina nového vztahu nadšený.

Dodnes je přesvědčený, že Denis má na Kristýnu špatný vliv. Ačkoli mladík po celodenním pobytu na policii konečně dostal rozum a rozhodl se vyměnit drogy za pořádnou práci v kavárně, panu Volákovi stále není příliš po chuti. Především proto, že nejspíš i kvůli němu odmítá Kristýna studovat vysokou školu.

Nezávislá holka, která chce žít ze dne na den

Kristýna se v poslední době docela osamostatnila. Začala bydlet s Denisem ve skromném, ale uspokojivém příbytku, a vyžívá z nejrůznějších brigád. Představa života zaměřeného na kariéru a honbu za penězi – zkrátka takového, jaký odjakživa vedli její rodiče – se jí ani trochu nezamlouvá.

Korbelová
Sára Korbelová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Koneckonců to byla i náročná práce a neustálé studium, co její matku stresovalo a dohnalo k alkoholismu. Blanka a Luděk nehýří radostí z poznání, že vlastní dcera odsuzuje jejich způsob života. Podaří se jim přesvědčit ji, že vysoká škola pro ni může být tím nejlepším řešením? Nebo nechají dceru, aby si sama přišla na to, jak v dnešním světě obstát? To ukáže až čas.

Z šedé myšky rebelkou

Kristýna bývala vzornou a něžnou studentkou, kterou ale zlomené srdce, rodinné hádky a nová láska dohnaly k výrazné změně image. Začala se oblékat i chovat jako rebelka a nutno podotknout, že rebelského ducha sdílí i se svou devatenáctiletou představitelkou Sárou Korbelovou.

Ta hrála mj. v seriálu Ohnivý kuře (2016), v komedii Po čem muži touží (2018) nebo v pohádce Slíbená princezna (2016). Miluje večírky, užívá si života plnými doušky a první tetování si pořídila, když jí ještě ani nebylo osmnáct. Ačkoli tedy v seriálu mohla kdysi působit zakřiknutě, v reálném životě je to pěkné kvítko, které se nezdráhá ukázat ladné křivky v plavkách na sociálních sítích.

 

Zdroje: