Nejbizarnější pokrmy, které kdy ukuchtil Láďa Hruška

Nejbizarnější pokrmy, které kdy ukuchtil Láďa Hruška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Které Láďovy kulinářské vychytávky ve skutečnosti vlastně vychytávky nejsou? U někoho oblíbený, u někoho neoblíbený, každý divák si oblíbí jiného kuchaře. Jsou tady ale recepty, které nejspíš nechcete vyzkoušet.

Smažený sýr v hrnku + mikrovlnná trouba

U Čechů velmi oblíbené jídlo. Když už ale hřešíme, tak pořádně. Proto smažený sýr bez smažení není to pravé ořechové. Na hrubém struhadle si Láďa Hruška nastrouhá sýr, zvlášť si rozšlehá vajíčko. Hrnek vymaže tukem a vysype strouhankou. Do něj vloží polovinu sýru, zalije vajíčkem, přidá druhou půlku sýru a posype strouhankou. Pět minut v mikrovlnné troubě a máme hotovo. Otázka, jestli se tomu dá říkat „smažák“.

Bramboráčky alias chlebáčky

Prý bez rozdílu, posuďte sami. Tvrdý chléb namočil do vody, už tohle zní děsivě. Ten pak smíchal s vajíčky, česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Z těsta už pak jenom výtvory smažíte.

Zmrzlina z olivového oleje

Člověka by ani nic takového nenapadlo. Jak takový recept vypadá? Nejdříve si v hrnci zahřál mléko, vedle v míse smíchal žloutky, cukr, vanilkový cukr a mouku. Tuto směs přidal do mléka a vše chvilku povařil. Po vychladnutí do toho nakonec přilil olivový olej a výrobek dal do mrazáku. Dali byste si takovou mňamku?

Nadívaná kuřecí kůžička

Úplně první recept. Na oleji si osmahl cibuli a přidal játra, která člověk může i vynechat. Tuto směs přidal k vyždímanému namočenému chlebu. Přimíchal česnek, vajíčko, sůl, pepř a nasekanou petržel. Tuto náplň nacpal do kuřecích kůží, ty posypal grilovacím kořením a v pekáči s vodou pekl zhruba 15 minut pod alobalem a dalších 15 minut bez něj.

Kuřecí kůžičky podruhé! Teď si z nich ale vyrobíme chipsy

Kůže opláchl, nakrájel, osolil, opepřil, posypal grilovacím kořením a upekl. Po upečení chipsy potřel sýrem a jako ozdobu použil kousek pomeranče.

Pro jednoho naprosto dostačující, pro druhého hotová katastrofa. Na jakou stranu se přikloníte vy?