Když les začne zabíjet: První trailer pro nový thriller „Hunted“ je zveřejněn

Když les začne zabíjet: První trailer pro nový thriller „Hunted“ je zveřejněn
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V první oficiální upoutávce pro film „Hunted “ dostaneme první dojem dramatického thrilleru o přežití, který se promění v krvavou pomstu v drsném a strašidelném prostředí. Zde se totiž les spojí s mladou ženou, která se chce pomstít na svých mučitelích.

Zajímavá zápletka

Ve filmu „Hunted“ potká jednoho večera poněkud nezkušená Eva (Lucie Debayová) v baru okouzlujícího muže (Arieh Worthalter). Když ale nastoupí do jeho auta, uvědomí si, že je nebezpečným psychopatem. Spolu s komplicem (Ciaran O'Brien) přemůže mladou ženu a zamknou ji v kufru.

Když se krátce nato při noční jízdě po polní cestě stane nehoda s divočákem, dokáže se Eva vysvobodit a uprchnout do lesa. Začíná hon na život a smrt, přitom dostane nečekanou podporu. Eva si uvědomí, že příroda, zvířata a rostliny se zdají být na její straně. Z lovené se stává lovec, který chce nejen přežít, ale především chce pomstu! V každém případě nám je slíbena spousta rychlých scén, napětí a velmi neobvyklý scénář filmu.

Na koho se můžeme těšit?

Vincent Paronnaud, francouzský komiksový umělec, byl zodpovědný za tvorbu tohoto thrilleru. Zkušenosti zajisté má, jeho režijní práce s Marjane Satrapi na filmu „Persepolis“ mu v roce 2008 vynesla nominaci na Oscara za nejlepší animovaný film.

Hlavní roli filmu „Hunted“ hraje Lucie Debayová. Belgičanku známe hlavně z dramatických snímků, jako například „Melodys“ a „Náš boj“. Podle traileru by měla být tato role její zatím nejaktivnější a fyzicky nejnáročnější ze všech.

Po premiérách filmu na různých festivalech v Severní Americe a Evropě ocenili mezinárodní kritici zejména výkon Arieha Worthaltera v roli hluboce zlého protivníka. Belgičan hrál chápavého otce v dojímavém transgender dramatu „Dívka“. Za tento úspěch byl oceněn „Magritte du cinéma“, což je belgickým ekvivalent Oscara.

„Hunted“ znovu dokazuje, že zajímavé zápletky a překvapivě kvalitní filmy najdeme i zde v Evropě.

Zdroje: