Kolik dětí si ještě Bedřich udělá?

Kolik dětí si ještě Bedřich udělá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřich se na děti necítil, přesto si začal s o dost mladší ženou Alicí, které teď začaly tikat biologické hodiny. Co tikat, ona už je dokonce těhotná! Bedřich teď horko těžko novou informaci zpracovává. Alice je samozřejmě štěstím bez sebe a bere to jako znamení shůry.  

Ochrana selhala, příroda ne

Když chcete mít dítě, nechte to na přírodě. Alespoň tak se rozhodli Bedřich s Alicí, když jim nedopatřením selhala ochrana a zrovna v době, když měla Alice ovulační dny. Aby Alice neotěhotněla, což si Bedřich trochu až sobecky nepřál, rozhodla se brát pilulky, které měly těhotenství zabránit.

Pak se jednou s Bedřichem opili a Alice nadhodila, že by celou věc možná měli přenechat přírodě. Že jestli má otěhotnět, stane se to teď, a tudíž bude dilema vyřešeno. Bedřich na nabídku kývl, protože věřil, že pravděpodobnost otěhotnění je nízká. Příroda to však zařídila jinak a teď má Alice důvod jásat. Bedřich už tolik nadšený není, ale co čekal? Začal si s o dost mladší ženou a musel počítat, že se jí časem po miminku zasteskne.

Kolik dětí si Bedřich ještě udělá?

Diváky teď zajímá jedna věc. Bude dítě s Alicí posledním Bedřichovým potomkem v Ulici, nebo v tom bude pokračovat? Kdyby totiž zůstal s Aničkou, mohl si s ní užívat bezstarostný podzim života. Ema s Frantou už jsou velcí, a proto by měli více času na sebe. Teď to takhle má jen Anička. Ta by však paradoxně chtěla mít dětí co nejvíce.

Pamatujete, jak na Bedřicha tlačila, aby spolu adoptovali ještě jedno dítě? Bedřich tehdy nechtěl, pak se ale opil a zcela náhodou si udělal dítě s Jindrou (s manažerkou jejich kapely). S ní to nevyšlo, ale o dceru Ladu se vzorně stará. Tím však pohřbil manželství s Aničkou a život ho dovedl k Alici, s níž teď čeká další dítě. Tak uvidíme, jak to zvládne, když se od motorky a cestování bude muset vrátit k plenkám a k dudlíku.

Zdroj článku:
  • autorský text