Drbárna ze ZOO: Ilonka tasila zbraň, Hubáčková vyjela po Luborovi a Mártyho šikanuje celá ZOO

Drbárna ze ZOO: Ilonka tasila zbraň, Hubáčková vyjela po Luborovi a Mártyho šikanuje celá ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro všechny byl trošku šok, když Márty napochodoval do práce, jako by se nic nedělo. Soudce usoudil, že není třeba podvodníka držet ve vazbě, protože nehrozí nebezpečí, že by uprchl. A s drzostí sobě vlastní se tak podvodník rozhodl, že se nic neděje a nenechá se omezovat.

Když přišel do ZOO, všichni už věděli, co se stalo, a nenašel moc spřízněných duší. Jenže to mu až tak moc na srdci neleželo. Ani Albert nevyslyšel prosby Sid, aby Mártyho vyhodil. Nenašel žádný důvod pro okamžitou výpověď. Co nezvládl ředitel, na tom začali pracovat zaměstnanci, a tak si podvodník nemohl dát ani oběd. Pro něj v kantýně jídlo nebylo.  

Drzý Pivoňka dokonce zašel i za Alicí, aby ji znovu přesvědčil, že ona je ta jediná, kterou kdy miloval, a že problémy, které v současnosti má, jsou z doby dávno minulé. Kdyby nepřišla Sidonie, nejspíš by se mu nakonec podařilo naivní Alici o své pravdě přesvědčit. Sidonie zasáhla v pravý čas a konečně ukázala, kdo je ještě pořád v klanu Novotných šéfem.

Nakonec situace nabrala správný směr, když si Adéla vzpomněla, že viděla u Moniky podivný papír podepsaný ještě podivnějším Albertem, na který si Márty nechal vyplatit padesát tisíc. Peníze sice vrátil, ale to nezměnilo nic na skutečnosti, že zfalšoval cizí podpis. Albert tak měl konečně něco, o co se mohl opřít, aby se nechtěného Pivoňky zbavil.

Hubáčková nešetřila hubičkami

Petra Hubáčková už opakovaně zaslechla, jak si Lubor stěžuje na Moniku, která ho i po měsících pořád pronásleduje a vyčítá mu rozchod. Problémem je, že je sice bláznivá, ale svou práci dělá dobře. Petra tak sehrála s Luborem vášnivou líbačku na chodbě, když šla Monika kolem. Doufala, že tak Luborovi pomůže, on však její nečekanou akci pochopil jinak. Když potom zjistil, že si to špatně vyložil, byl z toho rozmrzelý.

Jenže také zjistil, že mu na uklízečce s obchodním nadáním záleží víc, než si myslel, a hodlal v té věci něco dělat. Petra mu dala košem, ale on to nevzdal a vrhl se na ni v infocentru, kde čest své matky začal bránit Fanda Kolman.

Celé představení udělalo na Petru asi dojem, protože nakonec vzala vytrvalého nápadníka na milost.

Filip i Marek řeší problémy

Viky a Filip si ještě stále vzájemně lžou, že se těší do Itálie. A Filipovi se to celé komplikuje v práci i mimo ni. Dostal hned dvě nabídky, o kterých se mu ani nesnilo. Mohl by vystoupit na 15 letních festivalech a také dostal nabídku na vydání své desky. To vše mu ještě více vyhlídku na italskou budoucnost kazí.

Marek ještě ani netuší, co se na něj řítí. Majitel domu, kde si pronajímá bar, nemovitost prodává. Marek dostal nabídku na odkoupení domu, a přestože už si začal zjišťovat věci kolem financí, nakonec ho prý někdo přeplatil a on už si netroufl částku navýšit. To ještě neví, kdo bude novým majitelem domu.

Ilona mířila pistolí Kamilovi „na nádobíčko“

K Charliemu se nastěhovala Dominika. Moc se ho na jeho názor neptala a hned se u něj zabydlela. Chtěla ukrást Kamilovi nějaké peníze a on ji přistihl. Usoudila, že jediné bezpečné místo je u Charlieho. Ilona nad její přítomností jen kroutila hlavou, když však do bytu vpadl Kamil a začal se dožadovat „vrácení Dominiky“, jako by to byla jeho věc, Ilona to vyřešila.

Charlie by se možná chtěl i poprat, ale Ilonka na Kamila namířila zbraň, ze které byl i Charlie dost překvapený. Sebevědomý Kamil se sice uchechtával, když ale první kulka roztříštila vázu a Ilonka začala mířit střídavě na jeho koleno a rozkrok, vyslechl si ještě popis toho, co by mu kulka udělala s nádobíčkem, odhodil hrdost a utekl.

Následně parta mstitelů ve složení Charlie, Břéťa a Markéta přibrala Dominiku, aby všichni společně mohli Kamila konečně nějak vytrestat.

Zdroje článku: