Drbárna ze ZOO: Svatba se pro Alici stala nezapomenutelným zážitkem, ale asi čekala něco jiného

Drbárna ze ZOO: Svatba se pro Alici stala nezapomenutelným zážitkem, ale asi čekala něco jiného
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam se Sid předávají Břéťovi všechny nasbírané důkazy proti Mártymu, ale nejsou si úplně jistí, že to bude stačit. Márty se choval jako zkušený profesionál a nezanechával po svém řádění žádné přímé důkazy. Ženy, které se odhodlaly svědčit, většinou peníze Mártymu daly dobrovolně a bez potvrzení.

Viky se svěřuje „tetě“ z dětského domova, že se jí vůbec do Itálie nechce, ale nechce zklamat Filipa. Když se potom dostaví Klein s novinkou, že jsou s odjezdem problémy a o měsíc se posunuje, Viky i Filip si uvědomí, že jsou vlastně rádi.

Sid a Julie
Sid a Julie | Zdroj: FTV Prima

Marek měl nakonec pravdu

Dvojčata jsou konečně ve svém podnikání úspěšná. Marek ale špatně nese to, že Izabela si chodí povídat k holkám do stánků v ZOO a Tereza musí dělat všechno sama. Ta to nemá sestře za zlé, protože porod se blíží. Nakonec to však končí kolapsem a Tereza se v nemocnici dozví novinku. Je asi dva týdny těhotná a kolaps byl možná částečně zaviněný nejen přepracováním, ale i počínajícím těhotenstvím.

Kristýna chce změnu

Kristýna je připravená odejít ze ZOO hned, jak zaučí Eda, který se jeví jako velice nadějný průvodce. Lubor je ale na Alberta naštvaný, že chce Kristýnu pustit na dohodu. Podle něj je to osoba, která se bude jen obtížně nahrazovat. Albert ale nechce Kristýnu trápit – pokud cítí, že pracovat v ZOO nezvládne, chce jí vyhovět. Ona je z toho trochu překvapená, protože čekala, že Albert bude dělat problémy.

Ten však pověří Lubora, aby jí to zkusil rozmluvit. Nakonec se to podaří babičce, která vnučku přesvědčí, že nemá opouštět kariéru kvůli zlomenému srdci. Navíc by to pro babičku znamenalo, že vnučka odejde pracovat někam dál a ztratí s ní kontakt.

Svatba nebyla úplně podle představ Alice

Největší show uspořádá Alice a Márty. Vdova chce světu ukázat, že má právo na štěstí, a to vidí pouze v soužití s Mártym. Dokonce Sidonii předhodí, že se raději nechá vyhodit z práce, než by na svém rozhodnutí provdat se něco změnila.

Záchrana přichází na poslední chvíli. Bejdová, která se kromě peněz dočkala od Mártyho i prstenu, konečně souhlasila, že proti podvodníkovi bude svědčit. A má ten jediný důkaz, který může Alici otevřít oči. Na svatbě si sice pár řekne „ano“, ale vzápětí vstupuje do hry policie a Alice se konečně dozvídá, jak to bylo s jejím přepadením, během kterého přišla o prsten, který jí Márty dal. Nakonec konečně uznala, že Sid měla pro své pochybnosti o čestných úmyslech Mártyho dobrý důvod.

Zdroje článku: