Roman Tomeš ze Slunečné: Láká přátele na své buchty. Ozývají se mu ale spíše ženy s úplně jiným záměrem

Roman Tomeš ze Slunečné: Láká přátele na své buchty. Ozývají se mu ale spíše ženy s úplně jiným záměrem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Muzikant a zpěvák, Roman Tomeš, známý divákům ze seriálu Slunečná, je nejen skvělým manželem herečce Michaele Tomešové a báječným otcem dvěma synům, Kristiánovi a Jonášovi. Je to také velmi pohledný mladý muž, který se o sebe rád stará a možná se tak trochu rád chlubí svým vypracovaným tělem i na veřejnosti.

Chvály se Romanovi za jeho profesní úspěchy jistě dostává mnoho. Sklízí také časté pochvaly od své manželky Míši, ale protože chválení není nikdy dost, dočkal se dalšího v podobě srdcových smajlíků a obdivných komentářů ženského osazenstva jeho instagramového profilu. 

Roman Tomeš
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Původním záměrem Romana Tomeše bylo nalákat a vyzvat přátele, aby se s ním pustili do pravidelného cvičení a formování postavy a jako lákadlo přidal fotku svého svalnatého těla. Nepodařilo se mu sice získat mnoho nových parťáků, za to na nedostatek obdivu od žen si stěžovat nemůže. Chtěly ho přijet osobně zkontrolovat, či žádaly o další zasílání jeho fotografií. Přesvědčte se sami, po čem ženy touží. 

Roman není jediným fešákem v rodině. Má dvojče Jakuba, kterého mohli diváci rovněž spatřit v seriálu Slunečná, kde dostal roli bezdomovce. Jak si tuto postavu zasloužil? 

„Posílal jsem jim svoji aktuální fotografii a byli nadšení. Vousy už jsem měl opravdu dlouhé, ale říkali mi, že si je mám ještě nechat narůst, a rozhodně nestříhat. Poslechl jsem, ale po natáčení jsem zase udělal střih. Vždy tak po měsíci je shazuji dolů,“ prozradil o své image Jakub Tomeš. 

Zdroj: