Helen Hunt: Kráska z filmu Po čem ženy touží je pryč. Je z ní vrásčitá babička

Helen Hunt: Kráska z filmu Po čem ženy touží je pryč. Je z ní vrásčitá babička
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni si Helen Hunt pamatujeme nejvíce právě díky roli podnikavé Darcy, která se ve filmu Po čem ženy touží zamiluje do lamače dívčích srdcí, kterého ztvárnil neodolatelný Mel Gibson. Není divu, že tomuto fešákovi ve filmu prostě neodolala. A on jí také podlehl díky její kráse. Ta je ale nenávratně fuč – zub času se totiž na Helen Hunt podepsal více, než by sama chtěla.

Kdo je Helen Hunt

Tahle oblíbená herečka se narodila 15. června 1963 v Kalifornii. Její první významnější role byla v populárním seriálu Jsem do tebe blázen, kde ztvárnila zrovna hlavní roli. Vidět jste ji ale mohli v mnoha dalších filmech, jako například Pošli to dál, Surfařka, Trosečník, Dr. T a jeho ženy.

Ráda ale také hrála v seriálech, proto jste ji mohli spatřit v seriálu Californication, Pomsta, Zlá krev, Politik a další.

Osudoví muži Helen Hunt

Po jejím boku se vystřídala samá velká jména. Jejím prvním slavným partnerem se stal Matthew Broderick, se kterým se dala dohromady při natáčení filmu Projekt X. Románek jim ale dlouho nevydržel. V roce 1999 se jejím manželem stal herec Hank Azaria, se kterým měla opravdu pevný vztah. Teda si to alespoň myslela. Nicméně ten se po roce od svatby od ní odstěhoval, jelikož byl přehnaně žárlivý, a jejich vztah to prostě neudržel.

Helen má nakonec dceru s producentem Matthew Carnahanem, se kterým vydržela dlouhých 13 let, nicméně i tento vztah nakonec zkrachoval.

Děsivá proměna Helen Hunt

I když musíme uznat, že má Helen stále postavičku jedna báseň, její obličej je již k nepoznání. Její oči byly již dříve trochu zapadlé, nicméně momentálně má tak kleslá víčka, že byste ji na ulici ani nepoznali. Tváře má propadlé, až moc hubené, a její blonďaté lokny jsou bohužel nenávratně pryč. Oslnivou blond totiž vystřídaly šediny – a z hollywoodské krásky je najednou stařena bez špetky sex-appealu.

Zdroj: 

  • www.britannica.com
  • www.filmserver.cz