Drbárna ze ZOO: Dominika je k politování, Jeřábková na odstřel a Marek k smíchu

Drbárna ze ZOO: Dominika je k politování, Jeřábková na odstřel a Marek k smíchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vrací se Kristýna, ale udobření se nekoná. Albert se snaží marně. Viky se v práci tak daří, že se jí do Itálie nechce. Jen nechce zklamat Filipa. Ten s odjezdem také nespěchá, ale myslí si, že Viky ano. A také předstírá nadšení. Jenže za sebe musí najít náhradu v ZOO. Starosta tlačí na jeho místo synovce.

Dominika sklízí to, co zasela. Byla na všechny lidi tak nepříjemná, že už jí nikdo nezůstal. A Kamil ji pěkně šikanuje. Sebral jí dokonce i firemní auto a nutí ji k práci, kterou dělat nechce. Jen těžko si zvyká na to, že to není ona, kdo rozhoduje. Má v plánu zmizet ze země, ale ani to jí Kamil nedovolí. Pěkně si ji hlídá, navíc jí vyhrožuje, že má proti ní dost důkazů pro policii – pokud nebude poslouchat, tak je použije.

Zrzka ale nechce otrávit ryby v rybníku Raula ani vymáhat dluhy. Ne že by najednou byla tak morální, ale na špinavou práci vždy někoho měla a nemá v úmyslu takové věci dělat sama.

Sklíčeně jde žádat o pomoc Charlieho, ale ten se jí vysměje. Jinak to však vidí Danuše a Markéta. Ženy si myslí, že Kamil napáchá mnohem větší zlo, než dělala Dominika, a proto by nebylo špatné mít po ruce Dominiku, která by jim pomohla Kamila zkrotit.

Břéťa byl nejprve na straně Charlieho proti Dominice, ale po arogantním výstupu Kamila i on usoudil, že před sebou mají mnohem větší problém, než představovala Dominika, a měli by zrzku vzít do party.

Albert se oklikou dozvídá, že je Kristýna na cestě domů, a začíná plánovat, jak si uraženou přítelkyni udobří. Je však zklamaný, protože jeho šarm nezabral. Kristýna se mu vyhýbá, nehodlá mu dát šanci, aby jí všechno vysvětlil, a nakonec přichází s výpovědí.

Viky se už do Itálie nechce

Viky se rozjíždí podnikání jako nikdy předtím a Karel má obavy, aby vůbec stíhali takový objem zakázek vybavit. A v okamžiku, kdy se v několika magazínech objeví články, že Viky odjíždí pracovně i s Filipem do Itálie, zákazníků je ještě víc. Viky pátrá, kdo dal informace novinářům. Nemusí chodit daleko.

Vlezlá Jeřábková si chtěla přivydělat, a tak pár informací novinářům dala. Jenže vychází další články a Viky už důchodkyni nevěří, že to udělala jen jednou. Sice chápe, že nějaká tisícovka na přilepšenou se jí k důchodu hodí, ale na druhou stranu je od Jeřábkové nefér, že tak zneužívá toho, že má u Viky dveře vždy otevřené.

Marek buduje rodinné hnízdo

Marek dozrál do věku, kdy by chtěl potomka. Už po týdnu od „prvního pokusu“ získal dojem, že je Tereza těhotná, a proto začal zařizovat dětský pokoj a vybírat pro dítě jméno. Tereza chce také dítě, ale z nadšení svého přítele je trošku zaskočená. Když potom zjišťuje, že tentokrát to ještě nevyšlo, neví, jak to má Markovi šetrně sdělit, aby nebyl smutný. Jenže jeho plány na zařizování dětského pokoje už začaly být tak reálné, že nakonec sebrala odvahu a šla s pravdou ven.

Márty v tom umí chodit

Márty
Márty | Zdroj: FTV Prima

Márty vytáhl z Alice 70 tisíc, ale když je vracel lichváři, zjistil, že dluh mu mezitím opět narostl o další desítky tisíc. I to však dokázal vyřešit. V ZOO se objevila další z jeho bývalých přítelkyň, ta ale kupodivu žádnou zášť vůči němu necítí. Naopak by ráda vztah obnovila. Márty se však vymluvil, že má nějaké finanční problémy a musí je napřed vyřešit, než začne myslet na nějaké randění.

Ač je to k neuvěření, ta žena mu přinesla sto tisíc jen tak, aby ho zbavila starostí a mohl se jí věnovat!

Zdroje článku: