Drbárna ze ZOO: Alici je zamilovaná jako školačka, Dominika naštvaná jako čert a Ed rozhodnutý ulovit Sandru

Drbárna ze ZOO: Alici je zamilovaná jako školačka, Dominika naštvaná jako čert a Ed rozhodnutý ulovit Sandru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A někde mezi tím se pomalu Viky a Filip chystají na stěhování do Itálie. Viky se těší, ale zároveň je jí líto opustit přátele a práci, kterou má ráda. I Filip je z pracovní nabídky nadšený, a tak páru nic nebrání odjet. Jenže někde uvnitř ani jeden z nich na takovou změnu není připravený.

Sid stále řeší Mártyho. Ještě štěstí, že Márty existuje, jinak by ani s Adamem neměla o čem mluvit. Jak už oba pochopili, Márty není dítě a rozhodně nemá v plánu se stáhnout, pokud jde o Alici. Tak šťavnatý úlovek nechce pustit, i když často Alici předhazuje, že má kvůli němu jen problémy a měli by se rozejít. Je si však téměř jistý, že je do něj tak moc zamilovaná, že jeho mise se pomalu blíží do šťastného finále.

Alice bez Mártyho žít nechce

Proto ho jednoho dne zaskočí, když mu Alice řekne, že rozchod, který navrhoval, vidí jako dobré řešení. Zamilovaná vdova to schytala od Sidonie a i děti jí daly najevo, že Mártyho za nevlastního otce nechtějí.

Jenže potom se to Alici rozleží. Trošku za to může i návštěva Sidonie. Alice si tak vyslechne, že Sidonie se jako mladá vdova s malým Edou musela rozhodnout, co bude dělat dál, a vybrala si žít jen se synem a dalšího partnera už nechtěla. Jenže teď, když přišla i o Eda, zůstala vlastně sama. A Alici najednou dojde, že na život o samotě je ještě mladá. A Mártyho miluje. Proč by měla brát ohled na děti, které už mají své životy? Nakonec i Ed začne žít svůj život a ona by potom zůstala sama.

Druhý den si tak Márty vyslechne od Alice omluvu a nápad, že by se měli vzít co nejdříve. Sid asi radost mít nebude. A pokud Alice z trucu nebude trvat na předmanželské smlouvě, tak by Márty mohl už brzy účtům sklářského impéria pustit pěkně žilou. Zábrany rozhodně nemá. Když za ním Alice přišla do kanceláře, právě padělal Albertův podpis, aby si mohl z účtu ZOO vybrat padesát tisíc.

Dominika dostává jednu ránu za druhou

Protřelá mafiánka Dominika se nechala napálit. Její nepříliš inteligentní nevlastní bratr se spolčil s jejím poskokem a v okamžiku, kdy telefonovala, jí poskok podstrčil k podpisu jiné dokumenty, než tvrdil. Dominika se tak vzdala veškerých práv ke spravování firem svého otce a převedla je na Kamila. Navíc ještě podepsala dokument, na jehož základě měla do firem přinést 5 milionů korun, což samozřejmě neudělala, takže nepříliš chytrý Kamil zvládl během pár dní to, co policista, mafián, hospodyně a právnička (a před ní soudkyně) marně zkoušeli celé měsíce. Dominika zůstala bez moci a bez vlivu. Dokonce ani otec ve věznici s ní nechce mít nic společného.

Dominika z posledních sil zkouší strašit dvojčata, že jejich vítězství ve výběrovém řízení na stánky v ZOO zavání střetem zájmů. Přece obě mají za partnery syny ředitelky Roklové. Ta je sice nahrazená Albertem, ale stále oficiálně ZOO vede.

Ed má jasno, Sandra bude jeho!

Ed Novotný milostné vzplanutí své matky neprožívá tak intenzivně jako Sid. Usiluje o Sandru, ale ta mu neustále vysvětluje, že o něj nemá zájem. Ani společná práce v kantýně mu nepomohla k tomu, aby mladá rebelka změnila názor. A to už by i Stáňa byla jejich vztahu nakloněná. Co si přát pro dceru víc než dědice prosperujících skláren. S Helenou tak vytváří pro Edu příležitosti, aby mohl být se Sandrou co nejvíce, ale zatím se Ed dočkal jen opakovaného odmítnutí.

Zdroje článku: