ZOO: Romantika při odchytu hada. Co odpoví Sid na Haďákovu nabídku?

ZOO: Romantika při odchytu hada. Co odpoví Sid na Haďákovu nabídku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid vběhne do pavilonu plazů ve chvíli, kdy Adam odchytává nebezpečného hada. Když je zvířátko uzavřené v boxu, navrhne Haďák, že by se Sid mohli vyrazit na výstavu v Hradci. Přitom to ale vůbec nevypadá, že by o dívčinu společnost stál…

Rodinná večeře nepočká

Sid se snaží najít vhodnou chvíli, aby si mohla promluvit s Adamem, ale pokaždé jí do toho něco vleze, například máma, která se ji rozhodla navštívit přímo v zoo. Později se Sid a Haďák konečně sejdou a on se zmíní, že večer vyráží na výstavu. Mohla by jít s ním, jestli chce. Sid by šla samozřejmě hrozně ráda, jenže musí odmítnout. Už má totiž domluvenou rodinnou večeři u sebe v bytě. Pozvala mámu, tátu i bratra.

Odchyt hada a pozvánka na rande

Dalšího dne vlítne Sid do pavilonu plazů s úmyslem se Haďáka na něco zeptat, ale on ji rychle zarazí důrazným zvoláním, aby se nehýbala. Dívka chce vědět, proč se nemá hýbat, a teprve pak si všimne velkého hada plazícího se přímo před ní. Adam ho s námahou odchytí a zavře do boxu. Pochopitelně nezapomene Sid okamžitě napomenout za to, že má neustále všetečné otázky. Nestačí jí prostě říct, aby se nehýbala? Musí mít ke všemu připomínky? Kdyby ji had kousl, mohla i umřít!

Sid si Adamovu nerudnost vyloží tak, že se o ni bál. Odhodlá se ho zeptat, jestli by s ní nešel na výstavu dnes, když to předtím nevyšlo. Výstava naneštěstí včera skončila, ale za týden v Hradci otevírají novou, a tak se domluví, že pojedou spolu. Když Adam odejde, Sid si povzdechne, že to sice nebylo ideální pozvání na rande, nicméně na něj vcelku ušlo.

Sid (Michaela Pecháčková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Konkurence pro Sid?

Adam byl vždycky trochu zvláštní. Skoro jako by byli dva – jeden je milý a usměvavý, druhý chladný a necitelný. Právě ten druhý se opět projeví, když mu Sid po Anežčině oslavě přinese na ochutnání chlebíčky. Nejenže ji odmítne, ale navíc jí úplně přestane věnovat pozornost, když mezi ně znenadání vpadne jakási slečna. Podle toho, jak se k sobě mají, jde zřejmě o Adamovu starou známou. Je to jen kamarádka, nebo něco víc? Haďák s ní vesele odejde na skleničku a zaraženou Sid nechá stát i s chlebíčky v infocentru. Takže z výstavy asi taky nic nebude, co?

 

Zdroj článku:
  • autorský text