Seriál ZOO: Kam až je Kamil ochotný zajít, aby se pomstil Viky?

Seriál ZOO: Kam až je Kamil ochotný zajít, aby se pomstil Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se dozvěděla, že Kamil využívá její jméno, aby nalákal zákazníky ke spolupráci s firmou, kterou jí ukradl. Rozhodla se, že mu na oplátku vyfoukne klienty. Kamil si ale takovou drzost nenechá líbit a postará se, aby Viky nesehnala řemeslníky.

Viky odmítne Kamilův návrh

Viky se vrací ke své milované práci bytové designérky. Chce začít připravovat zakázku pana Kučery, který si objednal úpravu dvou bytů, a přibírá ke spolupráci dva kamarády. Plánování přeruší Kamil s nečekanou nabídkou. Viky mu nemůže zapomenout, že se oháněl jejím jménem jakožto spolumajitelky firmy. Klientům nakukal, že na jejich projektech bude dělat právě ona. Teprve teď se to ale skutečně stane, protože mu všechny zákazníky s pomocí Danuše a přátel vyfoukla.

Kamil navrhuje, aby byty vybavili společně jako za starých časů. Viky na jeho návrh nepřistoupí, a tak se dá předpokládat, že jí bývalý partner ještě pěkně zatopí…

Království za řemeslníka!

Na Petrovu žádost Markéta připraví smlouvy pro Viktoriiny kolegy. Když jsou ale hotové a stačí je podepsat, oba kluci si to najednou rozmyslí. Později se Viky od jednoho známého dozví, že za tím stojí Kamil. Telefonuje prý všem řemeslníkům v okolí. Pokud vezmou zakázku od ní, nedostanou minimálně v tomto okrese už žádnou jinou. Dívce se nechce věřit, že by měl její bývalý tak dlouhé prsty, ale je pravda, že za poslední roky na sobě zapracoval. Jeho schopní rodiče navíc disponují kontakty na všemožných místech.

Karel Rokl zachraňuje situaci

Viky si v baru postěžuje Markovi, jehož otec Karel se nabídne, že sežene spolehlivé truhláře. Z barového hosta, který náhodou vyslechne celý rozhovor, se dokonce truhlář vyklube.

Jmenuje se Zacharov a pochází z Ukrajiny. Když se má s Viky sejít a dohodnout na podrobnostech, dívka má zrovna zpoždění. Místo ní se na schůzku dostaví Kamil a začne Zacharovi vyhrožovat, že na něj poštve celníky a cizineckou policii. Mladík tak raději vycouvá a Viky bude mít chuť se na všechno vykašlat. Rokl si ale za léta vyučování nadělal spoustu přátel, mezi nimi i truhláře a umělecké kováře. Jeho kontakty nakonec přijdou Viky náramně vhod. Utře Kamil nos?

Zdroj článku:
  • Autorský text