Jaký byl další osud Donny z Beverly Hills 90210? Otec ji vydědil, protože moc utrácela

Jaký byl další osud Donny z Beverly Hills 90210? Otec ji vydědil, protože moc utrácela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kam se poděla cudná blondýnka Donna, která patřila k hlavním postavám seriálu Beverly Hills 90210? Její představitelka Tori Spelling se kromě účinkování v televizi prosadila i jako zpěvačka. Dnes je mámou pěti dětí a trápí ji finanční potíže.

Tori Spelling se ke slavnému seriálu dostala díky svému otci, který ho produkoval. Měla tedy prošlapanou cestičku a mohla být dobře zaopatřena na celý život. Jenže se u ní projevily hvězdné manýry. Tori bezhlavě utrácela za drahé oblečení a ačkoli vydělávala pohádkové sumy, se svými financemi neuměla hospodařit. Nevydržela ani ve vztazích. S prvním manželem se po dvou letech rozvedla kvůli jinému muži. 

Když její otec Aaron Spelling v roce 2006 zemřel, zanechal po sobě jmění v hodnotě 500 milionů dolarů. Předpokládalo se, že Tori dostane žraločí podíl, ale nestalo se. Otec jí v závěti odkázal jen 800 tisíc dolarů, protože nechtěl dopustit, aby jeho kapitál bezmyšlenkovitě rozházela. 

Tori se poté provdala za hereckého kolegu Deana McDermotta a postupně se jí narodilo pět dětí. S penězi se ale nenaučila zacházet dodnes - v jedné ze svých autobiografických knih přiznala, že po porodu čtvrtého dítěte prošla tvrdou finanční krizí. Mohla za to prý jak její vlastní špatná investiční rozhodnutí, tak zrušení televizního projektu, v němž účinkovala, a dokonce i desetitýdenní hospitalizace v nemocnici. 


A co třeba slušňák Brandon Walsh? Podívejte se, kde je mu konec.