Chystá se ruský film, ve kterém budou proti sobě bojovat Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan

Chystá se ruský film, ve kterém budou proti sobě bojovat Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V novém ruském filmu „Železná maska“ se setkají dvě skutečné legendy filmového světa: držitel titulu „Mister Universe“ Arnold Schwarzenegger a člověk, který vymazal ze svého slovníku pojem „zdravotní pojištění“ Jackie Chan. A aby toho nebylo málo, hrají oba jen vedlejší roli.

Skvělé setkání

Na tohle čekali fanoušci akčňáků po celé roky. Poté, co se střetl roku 2004 Arnold Schwarzenegger s Jackie Chanem ve filmu „Cesta kolem světa za 80 dní“, budou tito dva hrdinové znovu hrát v jednom a tom samém filmu, a to v „Železné masce“. Podle nového traileru se zdá, že můžeme dokonce očekávat akční boj patřící do kategorie „chlap vs. chlap“. A asi si nedovedeme představit lepší kombinaci než rakouského svalnatce proti hongkongskému esu bojových sportů. Nesmíme ale zapomenout, že oba hrají jen vedlejší roli, pokud se tedy chcete kouknout na film jen kvůli nim, nečekejte, že si užijete souboj po celou dobu filmu.

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock

A děj „Železné masky“?

Jonathan Greene (Jason Flemyng) dostane jedinečný úkol. Má změřit doposud neprozkoumaný východ Ruské říše. Je to nebezpečná práce, přeci jen se jedná o gigantickou plochu zcela neznámého světa, ve kterém kartografové mohou a musí očekávat nebezpečí.

Na své cestě Greene narazí na čínskou princeznu, mystická stvoření, a dokonce i černou magii. Mezitím bojuje legendární mistr bojových umění (Jackie Chan) proti zlému a lstivému kapitánovi Hookovi (Arnold Schwarzenegger). 

To možná zní šíleně, a asi to tak i bude. Ale Schwarzenegger vs. Chan – to se určitě vyplatí.

Zdroj: