Šokující konec, ale seriál takto naštěstí nekončí. Netflixové „Outer Banks“ dostane další řadu

Šokující konec, ale seriál takto naštěstí nekončí. Netflixové „Outer Banks“ dostane další řadu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Druhá sezóna rajské mysteriózní série "Outer Banks" skončila překvapivým a docela šokujícím otevřeným koncem. Nyní si mohou fanoušci oddychnout: Bude (minimálně) ještě jedna sezóna.

Úspěch = Pokračování

Otevřené konce nejsou zárukou, že seriál bude pokračovat. Streamovací služba Netflix již zrušila pořady, ještě než se fanoušci dočkali pořádného konce – naposledy například u seriálu „Jupiter's Legacy“. S „Outer Banks to tak ale nebude: Poté, co druhá sezóna skončila šokem, Netflix nyní oficiálně oznámil, že série o krásných mladých lidech, jejich temných tajemstvích a divokých honbách za poklady bude pokračovat třetí řadou.

Lze předpovědět, zda Netflix bude či nebude natáčet další díly nějakého seriálu – stačí se podívat do statistiky. „Outer Banks“ patřil celkem 6 týdnů do top 10 sledovaných seriálů na světě.

Co se vlastně stalo?

POZOR: SPOILER. Finále druhé sezóny „Outer Banks“ přišlo s velkým odhalením: John Routledge alias Big John (Charles Halford) stále žije. Nepodlehl zraněním, která mu způsobil Ward Cameron (Charles Esten). Mnoho fanoušků to již očekávalo, ale došlo k dalšímu zvratu: Big John se zjevně spojil s Carlou Limbreyovou (Elizabeth Mitchellová), která byla hlavní protihráčkou druhé sezóny.

Pokud se žádní diváci neztratí, možná ani třetí řada nebude tou poslední. Tvůrce seriálu Jonas Pate řekl, že teoreticky má dostatečně příběhů na to zaplnit 5 řad, jestli to ale půjde tak dlouho, to na konec rozhodne Netflix.

 

Zdroj: