Dá Viky výpověď nebo se bude dívat na to, jak si její životní láska hledá ideální ženu?

Dá Viky výpověď nebo se bude dívat na to, jak si její životní láska hledá ideální ženu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaký osud čeká na hlavní hrdinku seriálu Zoo Viky Janečkovou po prázdninové pauze? Co jí nejvíce zkomplikuje život? Bude nakonec muset skončit s hlídáním dětí Petra Kříže, anebo se dokáže postavit svým strachům a získá víc než jenom práci? 

Láska mezi Petrem a Alex, vymyšlenou sestrou Viky, zkomplikovala život mnoha lidem. Nejhůře na tom však nakonec bude právě Viky. Její city k Petrovi nezmizí ani po prázdninové pauze, co ale přibude, to jsou starosti. Několik vášnivých nocí s Petrem zaselo nejen semínko lásky, ale dalo také možnost přivést na svět malý zázrak. Ano, rozumíte správně! Viky Janečková bude v jiném stavu a otcem jejího ještě nenarozeného dítěte bude právě Petr Kříž.

To on samozřejmě vůbec netuší, neboť s Viky, jak si sám myslí, nikdy nic neměl. Bude umět Viky lhát a mlžit i v tomto případě, anebo to neunese a raději uteče? Bude právě neplánované těhotenství pro Viky dost dobrým důvodem k podání výpovědi? Mohlo by se zdát, že ano, jenže Viky na Petrových dětech Sofii a Benovi opravdu záleží, a tak se dá předpokládat, že je jen tak neopustí.

Jenže to nebude jediná komplikace, kterou jí osud přivede do cesty. Dnes už sice víme, že svatba Markéty a Petra nedopadne, a tak by se mohlo zdát, že alespoň v tomto ohledu bude mít Viky klid.

Bohužel pro ni se Petr rozhodne najít pro děti jinou ideální matku. A jak ho již známe, bude myslet hlavou, nikoliv srdcem, a tak je otázkou, jaké ženy si do života přivede. Dá se však očekávat, že se Viky s některými kandidátkami střetne osobně. Dívat se na to, jak si vaše životní láska hledá nového partnera, není nic lehkého pro nikoho. Zvláště pak pro čerstvě těhotnou ženu, která je plná rozbouřených hormonů.

Zdroj: Instagram

 Bude toto tím posledním hřebíčkem do rakve, který přesvědčí Viky od Petra i jeho dětí utéct? Anebo to bude hnací motor k tomu, aby Petrovi ukázala, že pro něj ani pro jeho děti není nikdo lepší než ona sama? Dívejme se a brzy se všechno dozvíme!  

Zdroj článku:
  • Autorský text