Pamatujete, jak Ben a Sofie v ZOO likvidovali své nové chůvy? Viky se ale nezalekla

Pamatujete, jak Ben a Sofie v ZOO likvidovali své nové chůvy? Viky se ale nezalekla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ben a Sofie Křížovi jsou děti roztomilé a krásné, ale své chůvy uměly vždy pořádně potrápit. Ve většině případů to ale bylo proto, že jim velmi chybí jejich maminka. 

Bena a Sofii dnes již známe jako roztomilé a hodné děti, které velmi milují nejen svého tatínka Petra a babičku Danuši, ale také jejich milou hospodyni Ilonku a úžasnou chůvu Viky. S Viky mají velmi speciální a důvěrný vztah. A to je opravdu zázrak. Je to totiž první chůva, kterou si tito dva andílci oblíbili.  

Ostatní chůvy to s Benem a Sofií rozhodně neměly tak jednoduché. Ben a Sofie jsou sice děti krásné a roztomilé, ale své chůvy v lásce nikdy neměly a dokázaly je pěkně potrápit. A právě proto u nich nikdy žádná dlouho nevydržela. Děti vždy dokázaly vymyslet pořádné lumpárny a naschvály.  

Maminka jim umřela a chůva jim rozhodně jako dobrá náhrada nepřišla. Dokud nepoznaly Viky Janečkovou. Ale i té daly ze začátku pořádně zabrat. Viky naštěstí na naschvály vždy velmi rychle přišla a nenechala si nic líbit. Vrcholem jejich rošťáctví ale byla situace, kdy Ben hodil čepici do rybníka a ukryl se na břehu.

Sofie volala Viky o pomoc a předstírala, že se Ben topí. Viky se samozřejmě okamžitě vrhla do rybníka, aby Bena zachránila. Ten ji ale mezitím pozoroval ze břehu rybníka a pořádně se jí vysmál. Všechny předchozí chůvy by v tuto chvíli vzaly nohy na ramena, odevzdaly děti tatínkovi a utekly. Viky se ale nezalekla ničeho, a tak zvolila jinou taktiku. Vzala Bena a pořádně ho i v oblečení v rybníku vykoupala. A právě v tuto chvíli se začal rodit krásný vztah dětí k Viky, který se prohlubuje dodnes.  

Ostatní chůvy tolik štěstí neměly, a tak vždy velmi rychle své zaměstnání ve spěchu opustily. Ben je vášnivý sběratel pavouků a brouků, což je ideální způsob, jak se zbavit téměř každé chůvy. A jeho malá milovaná sestřička ho v těchto lumpárnách statečně podporovala. Děti nejsou zlé, jen potřebovaly více pozornosti a lásky. A právě to získaly díky Viky Janečkové, která už pro ně není jen chůvou, ale berou ji také jako kamarádku a členku rodiny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text