ZOO: Bude se Markéta i nadále střetávat s Kamilem a škodit Viky?

ZOO: Bude se Markéta i nadále střetávat s Kamilem a škodit Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kamil Ovčík a Markéta Tomečková platí za největší záporáky seriálu ZOO. Proto když se Markéta s Kamilem spojí, aby společně Viky uškodili, nejeden fanoušek se obává nejhoršího. Co když se Markéta bude s Kamilem nadále setkávat a Viky škodit?

Markéta si uměla partnera dobře vybrat – nejdůležitější je pro ni se za Petra vdát, aby měla jeho jméno, pověst a taky peníze. Jenže když se v domácnosti objeví krásná chůva Viky, začne Markéta žárlit. Navíc se zdá, že nejenže si Viky skvěle rozumí s dětmi, ale i Petr si ji jako chůvu oblíbil.

Když se Viky soudci zmíní, že řeší právní problémy s bývalým přítelem Kamilem, ten jí hned nabídne Markétiny advokátní služby. Viky jí přinese dokumenty k soudnímu případu, ale neuvědomuje si, že tím dává nabitou zbraň do ruky nepříteli.

Viky se soudí s bývalým přítelem Kamilem Ovčíkem, se kterým založila firmu na bytový design. Kamil firmu řídil, Viky dělala návrhy a realizace interiérů a získala si skvělou pověst. Jenže po rozchodu s Kamilem se nedokážou dohodnout na rozdělení firmy a Kamil se rozhodne dělat Viky problémy a o podíl ve firmě se soudit. Navíc na ni napíše několik dluhů, které musí Viky splácet.

Jan Kopečný (Kamil Ovčík) se spřáhne s Markétou, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Markéta se rozhodne jí místo pomoci uškodit a sejde se s Kamilem. Vysvětlí mu, že se chce Viky zbavit, a poradí mu, co u soudu předložit, aby Viky znepříjemnila práci švadleny. Soud na Viky uvalí předběžné opatření na její šicí podnikání. Viky to znepříjemní situaci, musí psát každou zakázku na Aničku a tvářit se, že šije pro ni. Nakonec jí ze situace pomůže Petrova matka Danuše, která stojí na straně Viky.

Nyní Markéta o Petra bojuje s Alex, která s ním strávila pár nocí, a Petr se kvůli ní s Markétou rozešel. Ta zuří a hodlá Petra získat zpět všemi dostupnými prostředky. Odhodlá se Markéta k dalšímu setkání s Kamilem? Kdyby ano, vyzradil by jí, že Viky ve skutečnosti nemá žádnou sestru a je sama ve skutečnosti Lady X? Jak by Markéta reagovala na tyto informace? A jak může Kamil společně s Markétou Viky ještě uškodit? Sledujte seriál ZOO, který bude pokračovat po letní pauze v září. Všechny postavy čeká spoustu nových zvratů, které se nemůžete nechat ujít.

Zdroj článku:
  • Autorský text