Eva Burešová ze ZOO to má za sebou, na světě je kluk jako buk

Eva Burešová ze ZOO to má za sebou, na světě je kluk jako buk
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Eva Burešová dnes porodila zdravého chlapečka. Už před pár dny se v médiích objevilo, že to bude kluk, ale Eva ani její partner Přemek Forejt to nepotvrdili a nechali si malé tajemství pro sebe. Zatím není známo, zda to oblíbená hvězda stihla do porodnice v Krnově, kde porod plánovala.

Chlapeček dostal do života hodně neobvyklé, ale hezké jméno Tristan William Forejt.

„Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka je na světě a už se nemůžeme dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás, rodinko moje,“ napsal na sociální síti šťastný otec Přemek Forejt, pro kterého je to první syn.

Z předchozího vztahu má dceru Stellu a s Evou vychovává ještě jejího syna Nathaniela.

Eva už si určitě oddechla. Během celého těhotenství se dělila o své pocity a nálady se svými fanoušky a poslední dny už ji bříško hodně omezovalo. Teď si může mateřství užívat plnými doušky a věnovat se také zařizování nového domu, kde plánují s kuchařem Forejtem a dětmi žít.

Porod si Eva ještě jednou zopakuje, naštěstí jen ten seriálový, protože její postava Viky, která sice na čas z obrazovky zmizí, se také bude muset s touto šťastnou událostí nějak vypořádat. Ale rozhodně to ještě nějaký čas nebude, protože Viky má zatím polovinu těhotenství před sebou. Uvidíme, zda ji scenáristé dopřejí holčičku, aby to dvojité mateřství měla pestřejší.

Zdroj článku: