Diskuze
Prostřeno: A teď se ukáže, jestli ta Sid umí uvařit alespoň čaj
Prostřeno: A teď se ukáže, jestli ta Sid umí uvařit alespoň čaj
Možná jste zmeškali
Něžná Růženka i zpěvačka v punkové kapele: Marie Horáková z pohádky Jak se budí princezny se změnila k nepoznání
Marii Horákovou si většina diváků vybaví jako něžnou Růženku z pohádky Václava Vorlíčka Jak se budí princezny. Herectví už sice opustila, umění se...
Harry Potter a vězeň z Azkabanu: Prdicí polštářek, arachnofobie a deprese aneb jak film vznikal
Další díl Harryho Pottera popisuje jeho třetí rok v Bradavicích. Film začíná jeho neshodami se strýcem a tetou Dursleyovými, po kterých utíká z...
Emma Thompson oslavila 62. narozeniny a hraní ji baví více než zamlada
Dva Oscary, dvě děti, dva manželé, vysněná mezinárodní kariéra. Herečka Emma Thompson oslavila 15.dubna 62. narozeniny a jak sama říká, herectví ji...
Vlk z Wall Street: Jak se skutečný Danny Porush vyhnul placení odškodného a který herec při natáčení přišel o zuby
Předlohou k filmu se stala autobiografie Jordana Belforta, který v 90. letech působil jako burzovní makléř na Wall Street. Příběh popisuje dobu,...
3 nejlepší upíři z filmů, které rozhodně musíte vidět
To, že se na plátna kin i seriálů dostalo mnoho upířích příběhů, jen dokazuje, že postava upíra je velmi oblíbená mezi diváky. Podívejte se na ty...
Ewa Farna 10: Neznámá Známá (2017): Seznamte se s mladou zpěvačkou, která slaví již 16 let na scéně
Bylo jí teprve 13 let, když vyšla její debutový singl Měls mě vůbec rád. Okamžitě se stala fenomén a brzy dobyla český i polský trh. O tom, jaké to...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Ďábelský detektiv se konečně vrací: Netflix zveřejnil datum vysílání druhé půlky 5. řady „Lucifera“
Fanoušci s ním museli hodně vydržet. Po třech sériích byla kriminálka „Lucifer“ překvapivě na televizní stanici Fox ukončena. Netflix ale zachránil...
Supervulkán: Pořádná porce napětí z Yellowstonského národního parku, ze kterého budete mít husí kůži
O supervulkánu který „spí“ pod Yellowstonem vědci spekulují řadu let. Jednou se totiž může opravdu probudit a co by to znamenalo nejen pro Ameriku,...
David Suchet: Jedinečný představitel jedinečného Poirota. Takto herec vypadá 8 let poté, co odložil ikonický knír
David Suchet je herec stojící za postavou puntičkářského a výstředního detektiva s belgickými kořeny, jehož metody by bylo možné shrnout do dvou...
Diskutujte
- Kristýna Hrušínská alias Vanda z Ulice: Máma se k ní v divadle nehlásí
- Grand Restaurant pana Septima: Film s cholerickým despotou panem Septimem se vrací
- Další shrnutí z Love Islandu: Lia nebyla moc šťastnou volbou, chlapi se hrozí okamžiku, že by si je vybrala
- Které postavy z Ulice po prázdninách už možná neuvidíte?
- Co vás čeká příští týden v Ulici? Jedno milostné vzplanutí za druhým
- Rivalita u Hložánků. Zvítězí rodina nebo práce?
- Proč bude Kateřina prchat od Lumíra jen v županu?
- Červencová porce romantiky a humoru je tady, vychutnejte si nekonečný boj se včelou nebo trampoty s láskou
- Ulice: Kde selhali rodiče, tam pomohl Evžen. Blanka je mu vděčná za dceru
- Má Vojta Rokl právo zlobit se na mámu? Měl by zapomenout na staré spory a Marii odpustit?
Nejnovější diskutované
- Prima chystá nejodvážnější seriál posledních let. Tohle nebude pro slabé povahy
- Nejoblíbenější herečka z Ulice nás opustila. Nikdo už ji nepřekoná
- Legenda je zpátky: V sobotu ve 20:20 ovládne televize film, který odstartuje šílený závod s časem o osud lidstva
- Herečka z Ulice popsala chování diváků. Tohle už hraničí s narušením soukromí
- Filmový retrokvíz: Od českých klasik po Hollywood. U otázky č. 5 většina Čechů pohoří
- Hop – a je tu lidoop: Monika Hálová mohla být velkou hvězdou. Osud jí ale připravil krutý konec
- Velký televizní podvod? Seriál Polabí láká na malebnou krajinu, kamery ale klamou tělem
- Překvapilo mě, kolik to obnáší temna. Herečka popsala drsnou realitu
- Ponožkový vrah se vrací. Oneplay uvede mrazivou sérii podle skutečných událostí
- Ulice: Bude to hodně ostré, těší se herec na nové díly. Prozradil i plány na léto