Z něžné princezny zlou kouzelnicí, Anne Hathaway ve snímku Čarodějnice již brzy na HBO Max

Z něžné princezny zlou kouzelnicí, Anne Hathaway ve snímku Čarodějnice již brzy na HBO Max
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Studio Warner Bros přichází s novou dobrodružnou komedií Čarodějnice, v hlavní roli s hvězdou Anne Hathaway. Na snímek od režiséra Forrest Gumpa, či Návratu do budoucnosti se můžeme těšit ve druhé polovině října na HBO Max.

Malý chlapec jménem Luke (Jahzir Bruna) přichází po vážné nehodě o oba své rodiče. Začne ho vychovávat rázná, ale milující babička (Olivia Spencer). Ta mu občas vypráví příběhy o zlých kouzelnicích, které nenávidí děti, a proto je proměňují do různých podob, nejčastěji do hlodavců. Jejich poklidný život ale poznamená setkání s pravou skupinou zlých čarodějnic, které mají na chlapce spadeno, protože obecně děti doopravdy nesnáší. Z toho důvodu ho babička vezme na "výlet" do Anglie do jednoho resortu, který z dřívějších časů znala. Potíž přichází ale ve chvíli, kdy se na stejném místě setkávají s čarodějnicemi v čele s nejmocnější a nejkrutější čarodějnicí v podání Anne Hathaway. 

Čarodějky se dokáží chlapce zmocní a přemění jej v myš, tak jak to běžně s dětmi dělají. Počítají totiž s tím, že hotel, ve kterém se nacházejí, nechá okamžitě všechny hlodavce vyhubit, a tak se zbaví i přeměněných dětí. 

Samo sebou se babička snaží svého vnoučka zachránit a s největší čarodějnicí se snaží dohodnout, ba dokonce i bojovat, ta je však neoblomná a její nenávist k dětem je stále větší než její soucit.

Na to, jak si s celou situací Olivia Spencer coby prarodička poradí a jestli čarodějky porazí nebo nikoli, si musíme počkat na uvedení snímku.

Komediální dobrodružná novinka Čarodějky (The Witches) vytvořena pod taktovkou Roberta Zemeckise nepůjde do kin, ale rovnou na portál HBO Max již 22. října, očekáváme tak, že s několikadenním zpožděním se objeví i na českém HBO. 

Film byl vytvořen na motivy knihy spisovatele Roalda Dahla, přičemž scénář si Zemeckis vypracoval sám. Stejný příběh už se zfilmování dočkal, a to v roce 1990 pod velením režiséra Nicolase Roaga.

Zda bude úspěšnější nebo nikoli můžete posoudit sami už na konci října 2020.