Ordinace v růžové zahradě: Veselá rána s Čestmírem a hříšné noci s Bobanem

Ordinace v růžové zahradě: Veselá rána s Čestmírem a hříšné noci s Bobanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena se vrátila domů, kde se nic nezměnilo. Čestmír ji přivítal, jako by přijela z výletu a na nic se neptal. Prostě to řešit nechtěl, a tak to bral tak, že si Alena musela na chvíli odpočinout. A on chce mít hlavně doma pohodu.

V nenadálé euforii si další den přivstal a všem členům domácnosti připravil překvapení. Pojede se na rodinný výlet. Rozpačité děti nakonec nadšeného otce a dědu upozornily na skutečnost, že budou muset jít do školy. To už zase Čestmír dal najevo nelibost. Tak se snaží a nikdo to neocení. Alena sleduje, že psychický stav manžela se nijak nelepší a jeho nálady jdou z extrému do extrému. Když to potom probírá s matkou, ta jí sděluje, že od kamarádky se doslechla, že Čestmír opakovaně nebyl na sezení, které by mu mělo s jeho problémy pomáhat.

Když to Alena před Čestmírem zmíní, ten na ni vyjede, že přece musí vědět nejlépe, co potřebuje, a vrtání v minulosti mu nepomáhá. Bere Alenu ven a chystá romantický večer, ale zase na něj padne splín a vyhání Alenu z ložnice.

A další den se opět koná euforické ráno a plány na výlet. Tentokrát už Čestmír dětem výmluvu na školu neuznává a rodinnému dnu už nestojí nic v cestě. Až na Čestmíra, který opět dostává záchvat vzteku.

Završil to potom doma tím, že vyhnal Jakuba. Ten si přišel promluvit s Alenou, ale moc nezmohl. Vůbec nerozumí tomu, že je jeho otec tak benevolentní a toleruje Aleně občasné úlety s Ondrou. Jenže to od otce pěkně schytal, protože si má udělat pořádek ve svém životě a neplést se do života jiným.

Eva a Vilík, zdroj: TV Nova

Boban primářem

Švarc se pomalu začal vzpamatovávat z šoku, že se z něj stal primář. Se svými obavami, že není na takový post dost dobrý, se svěřil nejlepšímu kamarádovi Vilíkovi a Evě. Potřebuje se povýšení, o které nikdy nestál, zbavit. Ale jak?

Vilík nechápe, proč nemůže jednoduše odstoupit. Jenže to Boban nemůže kvůli Darině. To by byl konec jejich vztahu. A tak se s Vilíkem dohodli, že na něj zkusí vyhrabat nějaké maléry z minulosti, které by pomohly k jeho odvolání.

V nemocnici je rušno kvůli hromadné nehodě, a právě Švarc ve své nové pozici musí vše zorganizovat, aby chirurgické oddělení zvládlo co nejrychleji poskytnout pomoc všem zraněným. Přestože Boban nemá nejmenší tušení, jak postupovat, nakonec hlavně zásluhou ostatních situaci perfektně zvládne a doma ho večer čeká hodně vášnivá odměna. A Boban začíná zjišťovat, že být primářem nemusí být nutně špatné, a navíc má jistotu, že za ním Darina v roli ředitelky bude vždy stát.

Vilík s Evou jsou hrdí na to, jak splnili úkol od Bobana a všichni zaměstnanci v nemocnici dostanou zábavné video s mnoha maléry, které současný primář v minulosti v nemocnici měl.

Personál se baví a Darina prská. To si přece nikdo nemůže dovolit, zesměšňovat jejího primáře. Tolik to dalo práce mu post přihrát. Nakonec zjistí, odkud bylo video rozesláno, a Vilík dostává padáka. Evu neprozradil a ta si místo uchovala.

Boban však kamaráda posílá na dovolenou. Zatím neví, jak by mu pomohl, ale slibuje, že až se Darina uklidní, vezme ho zpět. Vilík se cítí podvedený.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek