Dnes v Ulici: Skyler pořád někde lítá a Franta toho má dost. Dá jí kopačky

Dnes v Ulici: Skyler pořád někde lítá a Franta toho má dost. Dá jí kopačky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta doufal, že když si se Skyler promluví, dospějí k nějakému uspokojivému plánu pro společnou budoucnost. Skyler však sleduje vlastní zájmy, má plnou hlavu projektů a snů a na Františka jí tam nezbývá místo. Takže mladík udělá něco, na co většina diváků už dlouho čeká – navrhne rozchod.

Tak už je to tady – Franta a Skyler se rozcházejí

Skyler se v poslední době hodně změnila a všiml si toho i její táta Jean-Claude. Je přímo pohlcená svými atraktivními projekty a neustále běhá z jedné schůzky na druhou. Setkává se s umělci, herci a kolegy z branže a Jean-Claude právem získá pocit, že se vzdaluje rodině. Franta si to samozřejmě také uvědomuje. Vlastně měl jít dnes s Chrisem do zoologické zahrady, ale místo toho si chce se Skyler pořádně promluvit. Jean-Claude si dělá o Chrise starost. Ví, že chlapec prošel v nedávné době spoustou změn. Potřebuje pevný režim a stabilní rodinu. Franta by to všechno synkovi rád dopřál, ale bohužel to nezáleží jenom na něm.

Franta už se smiřuje s tím, že se Skyler to prostě neklapne.
Franta už se smiřuje s tím, že se Skyler to prostě neklapne. | Zdroj: TV Nova

Skyler celý den někde lítá a příležitost k rozhovoru se Frantovi vzdaluje. Není divu, že naštvaně zamíří do Coolny, aby si trochu odfrkl a postěžoval Brunovi. Náhodou tam ale narazí na Báru, která má na uších sluchátka a pokouší se učit. Překvapivě má v baru větší klid než doma, kde řádí řemeslníci. František ji na chvilku vyruší, aby uvedl věci na pravou míru. Ujistí ji, že se s ní nikdy nenudil a že nechápe, jak na to Skyler vůbec přišla. Je to nesmysl. Bára se mu na oplátku omluví, že mu kvůli tomu tenkrát dala facku, i když za to tedy evidentně nemohl. Franta nicméně uzná, že facku si stejně zasloužil.

Zatímco s Bárou si vše vyjasní, se Skyler na tom po další hádce nebude o nic lépe, ba právě naopak. Když se Skyler po celodenních schůzkách uráčí přijít domů a prohlásí, že se nikdy nezmění a nevzdá se svých snů, Franta zareaguje rázně a pro ni dost nečekaně. Prohlásí, že by v tom případě měli jít od sebe. Radši nic než ustavičné dohadování. Jsou každý jiný, navíc se mu nelíbí, že se Skyler neváhá uchýlit ke lžím. Vytáhne na ni záležitost s Bárou, ale místo toho, aby se Skyler aspoň maličko zastyděla, ještě prohodí, že se Franta k Báře vážně hodí. Nemá prý žádné ambice a jenom žárlí na její úspěchy.

Vilma o oslavu nestojí, ale Lumír ji stejně uspořádá

Lumír se pustí do plánování máminých narozenin, ačkoli Vilma trvá na tom, že slavit 81 let opravdu není nutné. Minulý rok šlo o kulaté číslo, takže si oslavu ještě zasloužilo, ale letos Vilma o nic takového nestojí. To by ale nebyli Nyklovi, aby couvli před podobnou výzvou. Vendula tátovi poradí, aby pro babičku jako dárek pořídil nové nože. Může se to zdát zvláštní, jistě, ale ona už má doma jen samé tupé, které ani nejdou pořádně nabrousit. Lumír dceři poděkuje za dobrý nápad a svěří se, že chce na oslavu pozvat Kateřinu s Martinou, přestože je to možná riskantní. Vendula ho podpoří a slíbí dělat nárazník, kdyby se babička zlobila.

Lumír a Vendula chtějí babičce uspořádat pěknou oslavu.
Lumír a Vendula chtějí babičce uspořádat pěknou oslavu. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text