Dnes v Ulici: Skyler nebude sedět v koutě a Lumír si neužije žádnou rodinnou pohodu

Dnes v Ulici: Skyler nebude sedět v koutě a Lumír si neužije žádnou rodinnou pohodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler má do budoucna velké plány. V živém vysílání o tom řekne úplně všem, ale zapomněla se zmínit Frantovi. Toho nemile překvapí, že jeho přítelkyně žádá o další granty a evidentně nehodlá se synkem sedět doma. Lumír se vrací ze Skotska, a to rovnou do rodinných svárů.

Ambiciózní Skyler žádá o granty a Franta zuří

Skyler má trému před blížícím se rozhovorem v rádiu. Bojí se, aby kvůli špatné češtině neplácla nějaký nesmysl, ale nakonec řekne něco opravdu nepříjemného, za co jazyková bariéra nemůže. Skyler se totiž před moderátorkou rozpovídá o svých plánech do budoucna. Aktuálně rozjíždí nový projekt, se kterým je teprve na začátku, ale zároveň už chystá další projekty a žádá o další granty. O něčem takovém se přitom ani slůvkem nezmínila Frantovi, jenž naivně počítal s tím, že až dokončí bakalářské studium, odjedou se Skyler za Chrisem do Amsterodamu. Ona však v rádiu rezolutně prohlásí, že nevydrží dlouho na jednom místě.

Rozladěný Franta si celý rozhovor vyslechne společně s Brunem v Coolně, načež naštvaně odejde domů, div že ve dveřích nepovalí Báru. Rozhovor dychtivě poslouchala také Anička, u níž byla zrovna na návštěvě Eva. Paní Knoblochová nikdy neměla Skyler v oblibě a její chování ji ani v nejmenším nepřekvapí. Anička naproti tomu trne hrůzou, jaký dopad tohle bude mít na Frantu. Ten si Skyler pěkně podá a v podstatě ji seřve za to, že ho staví před hotovou věc, aniž by se s ním o čemkoli předem poradila. Upřímně ho šokuje, když mu Skyler oznámí, jak si jejich budoucnost představuje – on prý bude v Amsterodamu s Chrisem, zatímco ona hodlá s projektem objíždět svět. Přece si nemyslel, že z ní udělá domácí puťku?

Lumíra doma zaskočí milostný trojúhelník

Lumír se s velkou slávou vrací ze Skotska a všechny své blízké zahrnuje suvenýry a dárky z cest. Protože se mu po rodině stýskalo, navrhne mámě, aby co nejdříve uspořádali sešlost, na které všem povypráví, jak se měl v zahraničí. Překvapí ho, že se zrovna Vilma před takovým nápadem podivně cuká.

Když pak Lumír zamíří do hospody, aby se láskyplně přivítal s Kateřinou, setká se s podobnou váhavostí. Poví přítelkyni o svých záměrech sezvat celou rodinu a ona mu neochotně prozradí to, k jakým událostem došlo během jeho nepřítomnosti. Vendula si myslela, že Martina má něco s Pavlem. Proto s ním Martina raději ukončila spolupráci a našla si nového řezníka. Nečekané novinky Lumírovi úplně vezmou chuť k jídlu.

To by Lumír koukal, co se doma dělo.
To by Lumír koukal, co se doma dělo. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text