Herci a herečky, co si díky své výšce mohou sáhnout na nebe

Herci a herečky, co si díky své výšce mohou sáhnout na nebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve filmu se příliš nepozná, jak jsou herci a herečky vysocí, pokud však na ně narazíte někde venku, případně je kamera v televizi zabere nějak „neopatrně“ nebo ve srovnání s někým menším, pak jistě vyniknou. Podívejte se herce a herečky, kteří dosáhnou skoro do nebes.

Tim Robbins z filmu Vykoupení z věznice Shawshank

Tento herec, který je známý zejména z filmu Vykoupení z věznice Shawshank, měří celých 196 cm. Musíme uznat, že ve filmu to není opravdu patrné. Pokud se však podíváte na některé dostupné fotky, zjistíte, že ve většině případů všechny své kolegy značně převyšuje. Tim Robbins je již pán hodný důchodu. Je mu 62 let.

Michael Duncan ze Zelené Míle

Herce Michaela Duncana si jistě budete pamatovat z dlouhého filmu Zelená Míle, kde jeho výška byla oproti ostatním účinkujícím rozdílná a ve filmu to mělo svůj smysl. Michael měřil 196 cm. Bohužel v roce 2012 zemřel.

Nicole Kidman

Této americké herečce je již 52 let a na filmových plátnech září s výškou 180 cm. Její filmografie je velmi bohatá, ale mezi její nejznámější filmy patří Návrat do Cold Mountain nebo Moulin Rouge.

Uma Thurman

Další americká herečka, které nechybí moc k tomu, aby dosáhla na nebesa. Uma je ještě o něco vyšší než Nicole, a to o celé 2 cm, její výška je 182 cm. Známá je především z filmů Kill Bill.

Sigourney Weaver

Sigourney musela mít těžké dětství, alespoň co se výšky týče. Celých 179 cm měřila již ve 14 letech. Nyní, ve svém věku 71 let, je jen o pár centimetrů vyšší a měří 182 cm, stejně jako Uma Thurman. Filmů má na svém kontě nespočet – a i nyní stále natáčí. Znát ji můžete ze snímků Avatar nebo Bez dechu.

I v České republice máme tzv. „žirafy“ – a vyrovnávají se i těm hollywoodským hvězdám. Například herečka Anna Kulovaná je stejně vysoká jako Uma Thurman – měří 182 cm. Znát ji můžete zejména ze seriálů Velmi křehké vztahy, Polda, Ordinace v růžové zahradě nebo Krejzovi.