Jak dnes vypadá pan Božský ze Sexu ve městě? Holohlavý, s kily navíc a zarostlou tváří je k nepoznání

Jak dnes vypadá pan Božský ze Sexu ve městě? Holohlavý, s kily navíc a zarostlou tváří je k nepoznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chris Noth alias pan Božský byl idolem snad každé dívky. Jejich love story s Carrie nakonec dopadla dobře, ale jak se mu dařilo v jeho vlastním milostném životě a na čem kromě Sexu ve městě pracoval?

Stejně jako pan Božský žije Chris Noth v New Yorku. V seriálu mu trvá celých 94 dílů, než se konečně rozhoupe a definitivně se rozhodne spojit svůj život s Carrie. Jak to s ním je ve skutečnosti? Ani on se do ženění příliš nehrnul – oženil se až v roce 2012, když mu bylo 58 let! Vzal si herečku Taru Lynn Wilson. Má s ní dvě děti, z nichž druhé se narodilo letos v únoru. Na stará kolena se tedy nakonec do vztahu vrhnul se vším všudy.

 

Chris se dlouho udržoval a léta po skončení seriálu byl stále přesně tím charismatickým fešákem, kterého jsme milovaly. Letos však všechny šokoval. Oholil si vlasy! Vedlo ho prý k tomu to, že v karanténě považoval za zbytečné o své vlasy pečovat. Když k tomu připočteme tvář zarostlou šedivým vousem a bříško, které mu v průběhu let narostlo, málokdo by v něm poznal onoho sexy newyorčana z ikonického seriálu. Změnu vizáže mu překvapivě schválila Sarah Jessica Parker, která je jeho velmi dobrou přítelkyní. A zřejmě to nevadí ani Chrisově mladé manželce – možná nakonec uvítá, že místo trávení času budováním image je jí muž po ruce, aby pomohl s péčí o potomky. Mimo současné manželky Tary randil třeba s herečkou Beverly Johnson a spekuluje se například o románku s Winonou Ryder.

 

A co jeho pracovní život? Kariéru herec zahájil již na počátku osmdesátých let, na svou nejznámější roli si však musel pěkně dlouho počkat – první série Sexu ve městě byla odvysílána až v roce 1998. A nutno říct, že stejně jako většina ostatních herců tohoto počinu, nedokázal svou roli zde překonat. Vidět ho nicméně můžeme například v seriálu Zákon a pořádek nebo Dobrá manželka.

 

A jedna zajímavost nakonec – ve filmu Sex ve městě 3, k jehož natočení nakonec nedošlo, měl vystupovat pouhých pár minut! Unikl totiž scénář a z něj vyplynulo, že by hned na začátku filmu zemřel ve sprše na infarkt a celý příběh by byl o tom, jak se Carrie se ztrátou milovaného muže vyrovnává. Tak možná dobře, že film nakonec zůstal u ledu – Sex ve městě bez pana Božského by prostě nebyl ono!

 

A jak dnes žije Chrisova seriálová partnerka Carrie Bradshawová? Vede její představitelka také tak bláznivý život?