Jak dnes vypadá a co dělá seriálová Carrie 16 let po skončení Sexu ve městě? Před svatbou randila s Iron Manem

Jak dnes vypadá a co dělá seriálová Carrie 16 let po skončení Sexu ve městě? Před svatbou randila s Iron Manem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední řada se odvysílala v roce 2004, ale seriál je dodnes hitem. A není se čemu divit – představil otevřeně věrné ženské přátelství, o něco méně věrné partnerské vztahy a sexuální peripetie, kterými si hrdinky procházely při hledání toho pravého.

Díky Sexu ve městě vylétla sláva Sarah Jessicy Parker až do nebes. Mnozí ji mají s Carrie neodmyslitelně spjatou, nicméně herečka se v mnohém liší. V seriálu hledala pravou lásku dlouhých šest řad a vystřídala u toho bezpočet partnerů a prošla si mnoha nepovedenými vztahy. Ve skutečnosti však svou pravou lásku potkala dávno před natáčením seriálu. V roce 1997 si po pětiletém vztahu vzala  Matthewa Brodericka a jsou spolu dodnes! Mají spolu tři děti, první z nich přitom čekala Sarah v době, kdy se natáčela pátá řada seriálu. Ta se kvůli tomu musela zkrátit a Carrie nosila volné modely. Ty, ačkoliv měly hlavně zamaskovat její těhotenství, se staly hitem, jako ostatně skoro vše, co na sebe oblíbená hrdinka vzala. Poté se manželům narodila ještě dvojčata, ta však kvůli zdravotním problémům odnosila náhradní matka. A pro zajímavost - před vztahem s manželem chodila dlouhých 7 let s Robertem Downeym Jr., který se proslavil hlavně jako marvelácký superhrdina Iron Man.

 

Po skončení seriálu vznikly ještě dva navazující filmy. Plánoval se i třetí, nicméně Kim Cattrall odmítla znovu ztvárnit Samanthu – nemůže totiž vystát právě Sarah Jessicu Parker a ani pohádkový honorář jí už nezlomil. Parker se poté snažila proslavit i dalšími rolemi, mezi její novější filmy patří například Všechny cesty vedou do Říma (2015) nebo Here and now (2018), vidět ji můžeme také v seriálu Rozvod (2016), ale příliš se jí nedaří. Filmy nejsou diváky moc dobře hodnocené a tak pro nás asi navždy zůstane pouze Carrie, novinářkou milující vysoké podpatky a toužící po pravé lásce.

 

Sarah Jessica, stejně jako Carrie, zbožňuje boty a velmi dbá o svůj vzhled. Padesát pět let byste jí netipli ani náhodou! Jak to dělá? Herečka se k plastickým zákrokům nevyjadřuje, nicméně plastičtí chirurgové mají jasno: zcela určitě prý pravidelně podstupuje obvyklé zákroky v podobě botoxu a výplní, díky čemuž má obličej téměř bez vrásek. Nicméně invazivnější plastickou úpravu zřejmě neprodělala, a tak je většina její krásy přírodní. Ještěže tak – díky tomu neztratila v obličeji své charakteristické rysy, jako mnoho jiných celebrit, které kouzlu plastické chirurgie na rozdíl od ní podlehly. O svoji postavu dbá stravováním s nízkým obsahem sacharidů a pravidelným pohybem. Ostatně, během natáčení trávila v podpatcích i 18 hodin denně, a to k vysportovaným nožkám stačí zcela určitě i bez dalších aktivit!

 

Sexu ve městě 3 se už bohužel nedočkáme (ačkoliv, vzhledem k nevalné kvalitě dvojky to možná není až taková škoda) a život Sarah Jessicy Parker není zdaleka tak pikantní, jako seriálové Carrie. Ve finále je to ale dobře – projít si tolika nepříjemnostmi, jako Carrie, by nechtěla asi žádná žena - a to ani kdyby na konci dostala za odměnu opravdového pana Božského!