Ulice: Skyler má o Frantově budoucnosti jasno a Šimon na mámu zkouší novou taktiku

Ulice: Skyler má o Frantově budoucnosti jasno a Šimon na mámu zkouší novou taktiku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4421. díle Ulice se Skyler pořádně vybarví. Opět se ukáže jako sobecká káča, která řeší jenom sebe. Šimon slaví úspěch u Valerie, a i proto na svou matku zkouší nové taktiky. A Magda s Prokopem stále nemluví.

Po šikaně a frustraci z prohraného zápasu se Šimonovi blýská na lepší časy. Valerie se kolem něho pořád motá, zve ho na svou taneční soutěž a jen tak mimoděk mu oznamuje, že s Vláďou se definitivně rozešla. Co víc si může zamilovaný kluk v pubertě přát?

Hvězdy jsou mu nakloněny, teď už jen stačí přemluvit svou mámu, aby ho na závody s Matouškovými pustila. Možná mu k tomu pomůže uklizený úkol a zlepšené známky ve škole? Opravdu to zabírá, ale Jirka je zase o krok napřed. Jeho strategii prokoukne a Gábinu varuje. 

To Franta pomalu zjišťuje, že rozhodnutí vrátit se ke Skyler zřejmě nebylo úplně nejlepší. Je u něj pár dní a už mu diktuje život. Vyplouvá na povrch, že Skyler ani v nejmenším nepočítala s tím, že bude Franta se školou pokračovat. Je ochotná přetrpět období, kdy dodělá bakalářský titul. Na ten magisterský by si však měl nechat zajít chuť. Musí s ní přece do Amsterdamu, musí vydělávat a zabezpečit je... když je Skyler tak volnomyšlenkářská. Jó Franta bude makat a ta by mu rovnou mohla zase zahnout.

Vypadá to, že Bára bude tím, kdo se bude smát naposledy. Zatím to ale u ní na smích nevypadá. Je pořád hluboce zraněná a znechucená. Od schůzky s Frantou si slibovala mnohem více než to, že si Franta pofouká své černé svědomí. Bára vůbec nechápe, jak se mohl ke Skyler vrátit. 

Mezi Magdou a Prokopem to stále skřípe, Zdroj: TV Nova

Magda s Prokopem spolu pořád nemluví. Ještě že má Magda tolik vedlejších projektů, jinak by se s ním nejspíš už dávno rozešla. A Prokop? Ten raději pracuje na školních projektech, než aby se koukl na bortící se projekt s Magdou. To bude něco pro Mirka. Ten ostatně tento scénář tak trochu čekal. 

Zdroj článku:
  • Autorský text