Tento týden v Ulici: Juliin děsivý vliv, Tondovy milostné pletichy a Hermanovo další selhání

Tento týden v Ulici: Juliin děsivý vliv, Tondovy milostné pletichy a Hermanovo další selhání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka a Luděk bezmocně sledují, jak se jejich dcera v rukou manipulativní Julie ničí. Tonda s Lumírem si zahrají na dohazovače a způsobí nemalý trapas. Tomášek se vrátí na scénu, aby znovu vyprovokoval Hermana. Toho pak Hynek využije proti Gábině. Kluci Dvořákovi jsou jedna velká záhada.

Julie má Kristýnu omotanou kolem prstu

Když se Kristýna uvolila brát antidepresiva, Blanka i Evžen začali věřit, že je to na dobré cestě. Fakt, že terapeutka Julie nemůže – nebo nechce – pracovat s někým, kdo bere prášky, ale přiměje Kristýnu ze správného směru opět vybočit. Je až děsivé, jak velký na ni má Papežová vliv. Dívka jí bezmezně důvěřuje a cítí, že panické ataky zvládne porazit jedině díky ní. Julie však nepochází z levného kraje a Kristýně na další sezení nezbývají peníze. Pohotová terapeutka proto navrhne řešení, které šokuje Blanku, Evžena, ba dokonce i Luďka, jenž teprve nyní poznává, proti jakému soupeři stojí. On, který měl se svými konexemi a vytříbenou schopností manipulace vždycky nade všemi navrch, teď bude na terapeutku krátký.

Tonda a Lumír, párek povedených dohazovačů

To, že se Lumír a Tonda konečně usmířili, rozhodně neznamená, že by teď měl v Ulici nastat klid a mír. Ba právě naopak! Hložánek starší si totiž usmyslí dát svého syna Jirku dohromady s Kateřininou dcerou Martinou. V Lumírovi překvapivě získá cenného spojence. Není asi třeba zdůrazňovat, že když se tihle dva pustí do bláznivého dohazování, ohromný rodinný trapas na sebe nenechá dlouho čekat. Co přesně Tonda s Lumírem vymyslí a jak svým jednáním dostanou do prekérní situace Jirku i Martinu?

Martina se asi bude divit, co si na ni Tonda s Lumírem vymysleli.
Martina se asi bude divit, co si na ni Tonda s Lumírem vymysleli. | Zdroj: TV Nova

Tomášek rozhodí Jirku a Hynek toho šikovně využije

Každý má občas špatný den, kdy se mu nic nedaří. Jirka Herman má za sebou takových dnů poslední dobou více. Stále je postaven mimo službu, což jeho psychickému stavu zrovna dvakrát nesvědčí. Navíc ho znovu kontaktuje redaktor Tomášek, aby mu předložil návrh, který Jirku naprosto zaskočí. Nashromážděná frustrace se vyřine ven obvyklým způsobem a nešťastnou shodou okolností se k tomu nachomýtne Hynek.

Co tak hrozného Jirka provede, že se to Hynek rozhodne využít proti němu i proti Gábině a že bude požadovat, aby u něj Šimon zůstal bydlet už napořád?

Závažné střípky ze soukromí dvojčat Dvořákových

Kolem nových studentů Dvořákových přibývá čím dál více znepokojivých záhad. Nedávno Magda, Ota, Prokop a Kalina zjistili, že kluci v hodinách podvádějí a navzájem si podepisují písemky. Slíbili, že už budou sekat latinu a že začnou doučovat ostatní žáky. Byli ochotní přijmout jakýkoliv trest, jen aby se o ničem z toho nedozvěděl jejich táta. To samozřejmě v Otovi i Magdě vzbudilo nemalé podezření. Jak se ukázalo, Marek s Matějem nemají prakticky žádný volný čas. Jen chodí do školy, na tréninky a na brigádu. Teď se jim navíc udělá ve škole zle a na povrch vyplují další diskutabilní záležitosti, které budou pedagogové muset řešit.

Proč se klukům ve škole udělá špatně?
Proč se klukům ve škole udělá špatně? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova