Úterní Ulice: Julie trvá na svém. Antidepresiva u Kristýny nepřichází v úvahu

Úterní Ulice: Julie trvá na svém. Antidepresiva u Kristýny nepřichází v úvahu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouhou dobu se zdálo, že Juliina terapie na Kristýnu zabírá. Až 4462. díl Ulice ukázal, že je tomu naopak. Kristýna má pocit, že se v tom plácá. Po záměrně prodělané atace se v žádném případě necítí silnější a obavy z toho, že ji zase přepadne, jenom sílí. Ani Blanka celé situaci neprospívá, když na Kristýnu tlačí, aby si nechala předepsat klasická antidepresiva.

Kristýna se necítí dobře, ale možná je to tím, že terapie začíná působit

Po mnoha hodinách terapie s Julií a tisících promarněných korun se Kristýna necítí ani o píď lépe. Ataka ji přepadla v práci, a to když zrovna byla mezi lidmi. Přišla velmi nečekaně, a protože si Kristýna myslela, že umře, zavolala záchranku. Jenže záchranáři se jí jenom vysmáli, což Kristýně na sebevědomí nepřidalo. Teď se v tom Kristýna plácá. Zatímco Julie je připravena v terapii pokračovat, její máma na ni tlačí, aby navštívila psychologa. Trvá na tom, aby Kristýna brala antidepresiva. Jenže ta potlačí Kristýnino pravé já. Julie dokonce Kristýně sděluje, že s antidepresivy s ní nemůže dál pokračovat. A tak se Kristýna ocitá opět na scestí. Neví, kudy kam.

Blanka věří, že prášky Kristýně pomohou, což vyvolá hádku během večeře s Jarkou 

Atak, které na Týnu zaútočí v době, kdy to čeká nejméně, má už plné zuby i Blanka, která chce mít situaci alespoň trošku pod kontrolou. Tlačí na Kristýnu, aby nevkládala veškerou energii jen do Julie a aby kromě ní navštívila i psychologa. Věří, že s antidepresivy by se Týnce alespoň maličko ulevilo. Možná v ní tuto snahu probouzí Evžen, který je proti Julii vysazený.

Diváci však v tomhle Blanku nepoznávají. Je to křehká duše, která má vztah k přírodě, tak proč chce do Týny cpát chemii? Možná je sama v koncích. Chce své dceři pomoct, a to nehledě na dlouhodobé následky. Ještě, že ji napadne sejít se s Julii. To zmírní třecí plochy, které se mezi ní a Kristýnou vyskytly.

Zdroj článku:
  • Autorský text