Ulice: Natálie Holíková alias Martina Dubovská skrývá před diváky tajemství

Ulice: Natálie Holíková alias Martina Dubovská skrývá před diváky tajemství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martina Dubovská je jednou z nových tváří seriálu Ulice. A rozhodně nebude stát nikde v pozadí příběhů Kateřiny a Lumíra, ale hlavně Pavla a Venduly. Vendula již zakrátko zjistí, jaké na ni doma v Ulici čeká překvapení. Překvapující je i jedna z informací o herečce Natálii Holíkové.

Martina Dubovská se do Ulice přiřítila jako lokomotiva a na koho narazí, ten na ni jen tak nezapomene. Hned na první pohled padla do oka Pavlovi a Máriovi, kteří byli setkáním s touto mladou a atraktivní ženou doslova omráčeni.

Omráčená bude i Vendula, až se vrátí domů k manželovi a zjistí, s kým se to mezitím spřátelil. Takovou kamarádku by si pro svého muže jistě nevybrala. Mladá, svobodná a sexy tmavovláska se zlomeným srdcem, to je vražedná kombinace pro nejednu manželku. 

Pavel se spřátelí s Martinou
Zdroj: TV Nova | Pavel se spřátelí s Martinou

Vendula se proto musí postarat, aby si Pavlík nechal na společnost takové ženy zajít chuť. Co vymyslí? To poodhalili tvůrci seriálu na tv.nova.cz. „Když se holky vrátí domů, čeká je hned několik překvapení najednou. Špatně to ponese zejména Vendula, která svým ženským instinktem vycítí, že má v Martině docela velkou konkurenci nejen co se Pavla týče. A tak se rozhodne o svého muže zabojovat trochu netradičním způsobem, v němž sehraje hlavní roli starosta Jirka Hložánek (Ondřej Havel), aniž by o tom on sám ale věděl.“

I když se z nich v seriálu Ulice kamarádky jistě nestanou, jako herecké kolegyně si Natálie Holíková a Anežka Rusevová rozumějí velice dobře. Společně s Janem Řezníčkem tvoří již téměř neodlučitelné trio, které si během natáčení užije spoustu legrace, až je režisér kolikrát musí krotit jako malé děti. Natálii uvítali i ostatní kolegové a celý štáb s otevřenou náručí, a tak si spolupráci na projektu velmi užívá. Je to pro ni úplně nová zkušenost a díky nabídce se dostala na hereckou scénu do hlavního města. Její domovskou divadelní scénou je jinak Klicperovo divadlo v Hradci Králové. 

Jak se vlastně představitelka Martiny Dubovské sžila se svou postavou? Natálie Holíková tvrdí, že jsou si s Martinou hodně podobné. Martina je tvrdohlavá, jde si za svým, je cílevědomá, charismatická, umí to s lidmi a je prostě správná. Tak se charakterizuje i usměvavá herečka, která střílí slova jako broky. Je však mezi nimi i jeden obrovský rozdíl. Zatímco Martina Dubovská je talentovaná šéfkuchařka, která vaří v italské restauraci, Natálie Holíková neumí vařit vůbec. 

Zdroje článku: