Měl by se Pavel z Ulice třást, že po tom, co Vendula zhubla, se mu zakouká do nějakého zákazníka?

Měl by se Pavel z Ulice třást, že po tom, co Vendula zhubla, se mu zakouká do nějakého zákazníka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
No samozřejmě! A ne do jen tak ledajakého! Jen co Vendulka porodila Elišku a viditelně zhubla, už může oči nechat na mladém starostovi, který kvůli spolupráci s Lumírem navštěvuje bistro čím dál tím častěji. 

Vendula zhubla kila, ale přibrala na sebevědomí 

Vendula nikdy neplatila za uťápnutou osobu, ačkoliv tak na začátku mohla působit. Pamatujete si ještě na to, jak se objevila v Ulici? Tehdy hledala práci v pekárně u Nyklů. Jako první ji začala podezřívat Zuzana Hrubá. Ta v pekárně pracovala, než poznala Maxe, a odjela s ním do Francie. Jen co se v Ulici Vendula trošku rozkoukala a zapadla do rodiny, rozjela bistro, do kterého se vrátila krátce po porodu. Po porodu je Vendula ještě energičtější ženou. Možná jí k tomu pomohla shozená kila, díky kterým se nejen Vendula, nýbrž i její představitelka Anežka Rusevová cítí mnohem sebevědoměji.

Jak říká, byla to fuška, zejména na začátku, kdy kvůli sníženým porcím jídla měla pořád hlad. Všechno úsilí se ale vyplatilo a Vendule to teď v Ulici náramně sluší. A možná i to vede k tomu, že Vendula neskrývaně pokukuje po Jirkovi, kterého neváhá zaměstnávat různými úkoly. Jejího flirtování si už stihl všimnout i Mário, který je většinou mimo. 

Není to tak, že by Vendula opustila Pavla v okamžiku, kdy by jí Jirka Hložánek čistě teoreticky nabídl sňatek. Jirka se jí však vážně líbí. Každou příležitost, kdy zaskočí do bistra k Lumírovi, bere jako příležitost nabídnout mu něco na zub a hodit s ním řeč. Přitom Hložánkovi opakovaně skládá poklony a neustále se culí. Takhle Vendulu zkrátka neznáme.

Vendula by se měla krotit

Scenáristé nejspíš žádný rozvrat rodiny Venduly a Pavlíka nechystají, i tak by se ale měla Vendula nejspíš krotit. Vždyť to je nejen okaté, nýbrž i v jejím věku a postavení trapné. Dříve nebo později to může Hložánek vycítit a bistru se bude obloukem vyhýbat. Spíše než Hložánkovy nepřítomnosti by se měla Vendula obávat toho, že na to přijde její manžel Pavel. Ten jí odsouhlasil prakticky všechno, s čím po porodu přišla. A je to právě Pavlík, který je s Eliškou častěji než Vendula, a to i přesto, že má své vlastní zaměstnání. Zálety jeho ženy by se mu určitě nelíbily.

Nový starosta je velký fešák, své o tom ví i Vendula, která má slabost pro muže v obleku. Zdroj: TV Nova

Přespříliš sympatií vůči Jirkovi Hložánkovi ze strany Venduly by nemuselo být příjemné ani Lumírovi. Ten má sice svých starostí dost, vůbec by ho však nepotěšilo, kdyby zjistil, že jeho pracovní partner jeho dceři způsobuje motýly v břiše. Jak ale říkáme, cizích problémů si Lumír nejspíš vůbec nevšimne, protože má co dělat s čerstvým rozchodem s Kateřinou. Tomu, co se mezi ním a Kateřinou nedávno odehrálo, nemohli diváci nejspíš ani uvěřit. Vždyť jim dalo tolik práce se sblížit a teď svůj vztah zahodí jen kvůli tomu, že chce Kateřina normální vztah. Bez Lumíra jí ale nejspíš bude lépe.

Že by Vendula po otci zdědila jeho nestálost? To snad nehrozí. Podstatné také je, že Jirka Hložánek bere Vendulu jen jako uvědomělou občanku, pro kterou v rámci své funkce starosty udělá cokoliv. 

Zdroj článku:
  • Autorský text