5 seriálů na které se můžeme těšit v roce 2021, bude to nářez

5 seriálů na které se můžeme těšit v roce 2021, bude to nářez
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doba koronavirová se projevila kinematografii neskutečným způsobem. Nezoufejte, že nebudete moct ještě chvíli do kina, streamovací platformy a televize nás budou zásobovat nepřeberným množstvím kvalitních seriálů.

Loki 

Bůh lstí, falše a všeho špatného se konečně dočkává vlastního projektu. Na platformě Disney+ si budeme moci užít parádní podívanou z dílny Marvel Comics v čele s nenahraditelným Tomem Hiddlestonem v roli Lokiho. Příběh se bude odehrávat v 70. letech 20. století. Loki totiž "zase" ukradne teserakt a bude cestovat v čase. Na 6 epizod o tomto bohovi neřesti se můžeme těšit v květnu 2021.

Čtěte také: Netflixové trháky, co v Česku jedou. Sledujete je i vy?

Zack Snyder's Justice League

U superhrdinů zůstaneme, přejdeme ale k největšímu rivalovi Marvelu, k DC. Už v březnu se můžeme na platformě HBO Max těšit na novou, delší verzi Ligy spravedlnosti se všemi oblíbenými hrdiny. V hlavních rolích se představí například Ben Affleck, Henry Cavill, Ray Fisher, nebo Gal Gadot.

Čtěte také: Gentlemani dorazili na Netflix aneb co o jednom z nejlepších filmů současnosti nevíte

Stranger Things

Jeden z nejúspěšnějších počinů z dílny Netflixu hlásí další pokračování! Z hororového seriálu plného nadpřirozena se nám dělá husí kůže už od roku 2016, producenti ale konstatovali, že po vydání 4. nebo 5. řady už pokračování nebude. Přesné datum prozatím není stanoveno, nová řada by ale měla vyjít v prvním čtvrtletí roku 2021.

Čtěte také: Stranger Things: Kdy se dočkáme 4. série a na co se můžeme těšit

Witcher

Další velice úspěšný počin producentů z Netflixu se dočká pokračování v první polovině roku 2021. Na motivy známé knihy vyšla počítačová hra, i tento seriál, jehož první série nechala málokoho spát. Rozuzlení spletitých záhad hlavního hrdiny se dočkáme už v příštím roce, kromě Henryho Cavilla se objeví i nějaké nové tváře, například Kristofer Hivju, kterého si můžeme pamatovat jako Tormunda z Game of Thrones.

Čtěte také: Pětice nejlepších filmů na Netflixu, které vám pomůžou přečkat karanténu

La Casa de Papel

Už v druhé polovině roku 2021 se můžeme těšit na to, jak to dopadne s Tokio, Riem, Denverem a dalšími hvězdami oblíbeného španělského seriálu, který je dostupný na Netflixu. Poslední série měla otevřený konec, a tak nová série může dopadnou skutečně jakkoliv.

Čtěte také: Co jste nevěděli o hercích, kteří se skrývají za maskami ve španělském seriálu Papírový dům