Co jste nevěděli o hercích, kteří se skrývají za maskami ve španělském seriálu Papírový dům

Co jste nevěděli o hercích, kteří se skrývají za maskami ve španělském seriálu Papírový dům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Projekt vytvořený přímo pro Netflix je vůbec nejúspěšnějším neanglicky natočeným seriálem, který má tato platforma v nabídce. Kriminální seriál, který měl být původně minisérií, už běží od roku 2017 a měl by diváky těšit i příští rok

Skupina lidí, která disponuje určitými schopnostmi, má za úkol provést bizarní loupež 2,4 miliardy eur ze Španělské královské mincovny.

Nejvýraznější role seriálu:

 

postava PROFESOR

Mozek celé akce si zahrál Alvaro Morte (1975), španělský seriálový herec, který právě touto rolí získal popularitu.

Kromě televizní tvorby je Alvaro spolu se svou ženou spoluzakladatelem divadelní společnosti. S manželkou vychovávají dvojčata Leona a Julii. V roce 2011 absolvoval léčbu zhoubného nádoru na noze.

postava TOKIO

Nápadná dívka je další výraznou postavou. Zlodějka, která je hledaná policií za jinou loupež, je k šéfovi velmi loajální, protože právě on ji na policii v patách upozornil.

Tvůrci se nechali při vytváření postavy inspirovat Mathildou, děvčetem, které ztvárnila ve filmu Leon mladičká Nathalie Portman.

Představitelka role, Úrsula Corberó (1989), není ve světě seriálů žádným nováčkem a na obrazovce se objevila ve 13 letech. Svou hereckou kariéru začala v reklamách. Kvůli práci se herečka přestěhovala z milované Barcelony do Madridu.

 postava NAIROBI

Další ženou v lupičské partě je Alba Flores (1986), která si zahrála šikovnou padělatelku peněz. Už jako malé dítě vystupovala na koncertech svého otce a zpívala převážně cikánské lidové písně. Herectví začala studovat ve 13 letech a dala si hodně záležet, aby byla dobře připravená. To se jí vyplatilo a dnes patří ve Španělsku k nejuznávanějším herečkám.

Alba je známá svojí láskou k lidové hudbě, kterou prosazuje a je také známou aktivistkou za práva homosexuálů.

postava BERLIN

Mladík, který má za sebou pár malých zlodějských akcí, byl najednou pověřený svým nevlastním bratrem Profesorem, k vedení lupičské bandy.  Je z toho trochu nervózní, občas je hodně bezohledný a jindy zase přátelský.

Na diváky asi dobře ztvárněná role, kterou si zahrál Pedro Alonsa (1971) zabírá, protože jen na Instagramu má na svém účtu základnu asi 3 milionů sledujících.

Kromě dramatického herectví má vystudovaný i tanec. V převážně televizních projektech se objevuje od roku 1998.