Ulice: Dominičin porod sblíží Karlu a Kryštofa. „Stejně se nerozvedete,“ oznámí jim Tony

Ulice: Dominičin porod sblíží Karlu a Kryštofa. „Stejně se nerozvedete,“ oznámí jim Tony
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli předčasnému porodu kamarádky Dominiky prošvihnou Karla a Kryštof první rozvodové stání. Nejen Věrka to začne brát jako neomylné znamení, že by měli zůstat spolu. Při čekání na zprávy z porodnice ti dva dokonce stráví noc v jedné posteli. Mohl by to být první krok na cestě k usmíření…

První těhotenství bylo skutečné, s druhým pomohly kostymérky

V rodině Marečkových se aktuálně řeší dvě velké události: narození dítěte Dominiky a Tonyho a první rozvodové stání Kryštofa a Karly. Tyto zásadní životní milníky se nečekaně spojí, když Dominika začne předčasně rodit v nově zrekonstruované Coolně, a to právě v době, kdy by se měl Kryštof připravovat na schůzku s právníkem. Místo toho duchapřítomně a pohotově převáží kamarádku do porodnice, zatímco nic netušící Tony teprve míří do baru. Tam se potká s Karlou a od Bruna se dozví, že jeho žena začala rodit. Co teď? V Tonyho vytřeštěných očích se zračí jasná panika, ale Karla zachová klid a odveze ho za manželkou.

Kryštof vezme Dominiku do porodnice.
Kryštof vezme Dominiku do porodnice. | Zdroj: TV Nova

„Protože se mé první seriálové těhotenství sešlo s mým skutečným těhotenstvím, natáčení pro mě bylo o trochu snazší. Pocity byly reálné, protože jsem nemusela ten stav hrát. A tím, že se to takhle hezky sešlo, moje dcera Edda hraje i moji seriálovou dcerku. O druhé těhotenství Dominiky, co se bříška týká, se už musely postarat kostymérky, já dodala jen špetku toho hereckého kořeníčka,“ vysvětlila s úsměvem herečka Bára Vyskočilová, představitelka Dominiky.

Právě v porodnici se Karla a Kryštof semknou, aby Tonyho udrželi příčetného. Oba přitom zazdí rozvodové stání, které se tak bude muset odložit na později. Málokomu to však skutečně vadí. Tony, ohromený z narození druhé dcerky a vděčný za spolehlivé přátele, jim najednou oběma vpálí do tváří, že se stejně nikdy nerozvedou. Vždyť přece patří k sobě, to vidí každý, kdo není úplně slepý.

Marečkovi prošvihnou rozvodové stání.
Marečkovi prošvihnou rozvodové stání. | Zdroj: TV Nova

Diváci se přou, jestli mají být Karla a Kryštof spolu

Ačkoli Tonyho prohlášení zanechá Karlu a Kryštofa v rozpacích, ještě toho večera a následujícího rána se oba překvapivě sblíží. U Dominiky totiž nastanou poporodní komplikace. Kvůli náhlému krvácení u ní bude nutná operace. Kryštof tak na noc zůstane v bytě u Karly a kluků, dokonce si ustele v ložnici, přímo v posteli po boku své stále ještě právoplatné manželky. Strach o Dominiku a dychtivé čekání na zprávy z porodnice je nakonec vyčerpají a ukolébají ke spánku ve společném objetí. Bude mít tahle dojemná chvíle plná porozumění nějakou dohru? Nebo ji oba odmávnou jako momentální zkrat a budou pokračovat v rozvodu? Ať už jim scenáristé připraví jakoukoli cestu, diváci mají o té ideální jasnou představu.

„Já bych jim moc přála, aby to zlé hodili za hlavu a dali se zpět do kupy,“ píše fanynka k příspěvku na sociálních sítích a mnozí další diváci sdílejí stejné přání. Objevují se ale i zcela opačné názory: „Já vůbec nechápu ty komentáře, že mají být spolu. Mára je psychicky nestabilní manipulátor, který se akorát zmůže jen na to vyrábět další průsery a psychicky ji týrat.“ No, nechme se překvapit, jak to tvůrci Ulice vyřeší.

Zdroje článku: