Diskuze
Bachelor: Moderátorka Zorka Hejdová a návod, jak získat práci snů
Bachelor: Moderátorka Zorka Hejdová a návod, jak získat práci snů
Moje role v Bacheloru je dost jiná a snažila jsem se oprostit od Love Islandu, přinést jinou energii a polohu. Pro Bachelora jsem oporou a pro dámy ve vile někdo, kdo jim přináší informace, zábavu a provází je dějem. Stylisticky mě diváci neuvidí v žádných třpytivých ani barevných šatech.
Bachelor Česko je zase úplně jiný formát, kde několik žen bojuje o srdce „pana Božského“. Můžu slíbit, že i když jde o romantickou seznamovací reality show, bude tam spousta absolutně nečekaných zvratů a napínavých situací.
Oboje má svoje neskutečné kouzlo, ale každá práce je úplně jiná. Rádiové vysílání má pro mě opojnou energii a je mou denní dávkou smíchu. Televizní projekty mě baví svou velkolepostí, prací s obrovským štábem a možností vyřádit se z hlediska módy.
Jeho prvotním předpokladem je atraktivita. Měl by být také zdvořilý, galantní, hodný, upřímný a zábavný – zkrátka kompletní balíček, „pan Božský“, o kterého budou mít všechny ženy zájem.
Moje role v české verzi je mnohem víc o získání důvěry žen ve vile a přinášení různých her a aktivit, což mi připadá mnohem víc „ušité“ na ženu moderátorku. V zahraničních verzích je role moderátora uchopena jinak, spíše jako parťák bachelora.
Možná jste zmeškali
Rodina je vším – pro Theu Nekonečnou z Ulice i pro Irenu ze Zlaté labutě
Thea z Ulice a Irena ze Zlaté labutě nemohou být více odlišné, přesto mají společné dvě věci. Svou představitelku Kristýnu Ryšku a fakt, že rodina...
Václav Svoboda z Ulice slaví narozeniny. Jako Lumír nebýval vždycky sympaťák
Václav Svoboda dnes slaví 59. narozeniny. Všichni víme, že jako Lumír Nykl z Ulice je dnes šťastně zamilovaný do hospodské Kateřiny, pečuje o synka...
Blanka z Ulice se vědoucně usmívá. Tenhle prsten nebyl pro tebe, Vando
V Ulici se chystá oslava Jolaniných narozenin. Luděk, Vanda a Blanka se zase jednou sejdou hezky pohromadě. Mohlo by se zdát, že to tentokrát...
Ulice: Měla by se Gábina radši vrátit se Šímou do Berlína?
O návratu do Berlína Gábina vlastně už neuvažovala, ale nebylo by to teď pro Šimona nejlepší možné řešení? Neměl by dostat šanci začít s čistým...
Růžena z Ulice po mrtvici rehabilituje. V seriálu byla od samého začátku
Herečka Zdena Hadrbolcová koncem roku prodělala mozkovou mrtvici, z níž se nyní postupně dostává. Kolegům z Ulice schází, ale bohužel to nevypadá,...
Ztráta zaměstnání, útěk z domova i kruté ponížení – to všechno nás tenhle týden potkalo v Ulici
Franta nedokázal rozseknout své milostné dilema. Luboš ztratil práci a dostal se i s Věrkou do finančních problémů. Karla obdržela nabídku vrátit...
Od režiséra Anděla Páně přichází trochu jiny žánr: Minisérie Docent svedla dohromady Vetchého a Trojana
Dva oblíbení herci Ondřej Vetchý a Ivan Trojan se před kamerami míjeli a teď potěší všechny fanoušky kriminálních minisérií. Poslední roky ukázaly,...
Dnešní oslavenec Jan Kolařík si v Ulici zahrál jednoho z potenciálních otců Adriany
Dnes slaví 55. narozeniny herec Jan Kolařík, který si v Ulici zahrál poměrně krátce postavu tanečního mistra a Adrianina potenciálního otce Karla...
Drbárna ze ZOO: S návratem Evy Burešové se možná dočkáme hry o trůn. Která královna má větší šance?
Za předčasným návratem Evy Burešové do natáčecího kolotoče oblíbeného seriálu ZOO může být hned několik důvodů. Všichni si dobře pamatujeme, že si...
Ulice: Dají se Lumír s Ingrid nakonec dohromady? Lumírovo chování ke Kateřině tomu nasvědčuje
Trvalo dlouho, než se dali Lumír s Kateřinou dohromady. A když už si i Alex začíná na Kateřinu zvykat, najednou má všechna ta vzájemná snaha přijít...
Diskutujte
- V pondělní Ulici zavolá Gábině adeptka na náhradní matku a u Klímových bude kvůli Anežce dusno
- Kam zmizela Catherine Bell, odvážná vojenská právnička ze seriálu JAG
- Velké jubileum a ještě větší drama! Věrka v Ulici ztrácí kontrolu nad rodinou
- Filmový a seriálový kvíz: Jen 1 z 10 odpoví správně na všechny otázky
- Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili
- Zítra v ZOO: Bude dusno. Sid hlásá individualitu, Alice varuje před sektou
- Zítra v ZOO: Lubor marně upozorňuje Adama na zrádnou Báru, šéf ZOO by mohl naivitu rozdávat
- Filmová hádanka pro nadšence českých filmů: Vorlíček, Polák a Zeman u diváků opět zabodovali
- AZ-kvíz stárne, ale příznivce neztrácí. Odreagujte se u něj i u našeho kvízu
- Holubí ženu z oblíbeného filmu „Sám doma 2“ bychom dnes na ulici poznali jen stěží. 32 let je skutečně znát
Nejnovější diskutované
- Fotokvíz: Legendární seriály ČSSR. Husákovy děti dají 10/10, mlaďoši si ani neškrtnou
- Sherlock Holmes: Jeremy Brett roli obětoval zdraví, nedostatek peněz vytvořil dokonale temnou atmosféru
- Velikost 38 není žádná nadváha, video mladé herečky přineslo úlevu tisícům žen
- Hvězda Yellowstonu a Ranče Duttonových slaví narozeniny. Ikonická, svá a nezaměnitelná slaví 49. narozeniny
- Příští týden v TV: Výběr TOP zajímavých pořadů, které si nenechte ujít
- Označila ji za lidský odpad. Krainová tvrdě vrátila úder kvůli synovi
- Jen o vlásek unikla smrti. Herečka z Ulice popsala strašlivý zážitek ze zahraničí
- V neděli odpoledne budou hospody prázdné. V 16:00 poběží hit, který vás donutí věřit na kouzla a iluze
- Zemřela nezapomenutelná Holubí žena ze Sám doma 2. Její skutečný život byl mnohem smutnější než filmový příběh
- Kontroverzní velkofilm Christophera Nolana vstoupil do kin a vyvolává emoce