Dnes v Ulici: Irena se cítí být podceňovaná a kope kolem sebe

Dnes v Ulici: Irena se cítí být podceňovaná a kope kolem sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odpočatost Ireně dlouho nevydržela. Už je zase v jednom kole a práce se hromadí a hromadí a nejde to zamést pod koberec. Ne, pokud má po svém boku Soňu, která měla všechny resty hotové už včera. Jak jen ona to dělá?

Přes fakt, že je Irena limitována svým dítětem, nejede vlak

Na začátku to byla jen Soňa, kdo o Ireně pořád říkal a všem ostatním kolegům našeptával, že nestíhá, že je neschopná a na postu ředitelky školy úplně zbytečná. Dříve to vypadalo, že ji bude chtít sesadit. To možná ještě v dobách, kdy Irena Soně přitakávala a prakticky všechno jí odkývala, i když tím šla proti Magdě. Teď už i jí začíná Soňa lézt na nervy. Vždyť jí v jednom kole připomíná, co všechno ještě nestihla. Neustále ji posílá odpočívat. Pořád za ni přebírá nějakou práci. Dříve si myslela, že jí chce Soňa pomoci. Ale teď už se na to dívá úplně jinou optikou.

Irena začíná vidět v ostatních nepřátele, a dokonce i v Magdě

Svého nepřítele nevidí jen v Soně, nýbrž i v Magdě. Ta na popud Soni za Irenou věčně běhá a ptá se, jak se jí vede a jestli stíhá. Na tuto otázku už ale Irena začíná být alergická. Už má dost toho, jak ji zaměstnanci pod ní neustále kritizují. Ona je ředitelkou a svou agendu zvládá, nebo o tom chce ostatní spíše přesvědčit. Soňa se totiž chová, jako by se Irena sama od sebe nemohla jít podívat na akci, která se na její škole koná. Konkrétně sběr oblečení, který organizuje Žofka s kamarádkou. Ostatně měla by být ráda, že Magda a Soňa opět táhnou za jeden provaz. Alespoň v tomhle projektu si sedly a musí to uznat i Magda.

Ota s Eddiem si myslí, že by se Magda měla držet zpátky

Problém vytváří i Magda, která jde Soně bůhvíproč na ruku. Chodí za Irenou a přátelštějším tónem jí prakticky překládá to, co říká Soňa. Otík a ostatně i Eddie, který se většinou do cizích věcí moc nezapojuje, si myslí, že je to špatně. Proč Magda se Soňou najednou kamarádí? Otík na ni názor nezměnil. Magda by si také měla dát pozor, jinak to špatně skončí.

Irena se rozhádala s Magdou

A co Otík předvídá, to se také stane. Ireně rupnou nervy a s Magdou se pustí do velké hádky. Vyčte jí, že ona sama si neumí zorganizovat svůj život, ale má žaludek na to, aby ho organizovala Ireně. Bůhví proč jí leží v žaludku fakt, že se Magda vyspala s Prokopem. Mohlo by jí to být úplně jedno, ale připadá jí to zvrácené. Opravdu nestíhá, ale už má dost těch pochybovačných pohledů a rádoby starostí o její pracovní kapacitu. To, že má doma malého Jarouška,  ještě neznamená, že nemůže být skvělou ředitelkou. Možná to všem dokáže i za cenu toho, že ztratí přátelství s Magdou.

Zdroj článku:
  • Autorský text