Ulice: Lumír se postaví mezi Ingrid a Kateřinu. Nevyřeší však vůbec nic

Ulice: Lumír se postaví mezi Ingrid a Kateřinu. Nevyřeší však vůbec nic
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop opatrně zpovídá Šimona a ujišťuje Gábinu, že už se o Šimona nemusí bát. Roman s Viktorem jsou vyslýcháni a trest je, zdá se, nemine. Lumír chce urovnat vztahy mezi Kateřinou a Ingrid, ale moc se mu to nepodaří. Ve 4369. dílu je obě zve do hospody, Ingrid však brzy po příchodu zase odchází.

Prokop má od Gábiny dostatek informací, ale přesto trvá na tom, že si chce se Šimonem promluvit sám. Čeká ho jednání s rodiči Romana a Viktora, a tak by ještě rád slyšel přímo Šimonovu verzi. Gábině se to vůbec nelíbí, ale nakonec souhlasí. Prokop by se se Šimonem rád potkal na nějakém místě, kde se Šimon bude cítit v bezpečí. S Gábinou se proto domluví, že přijde k nim domů.

Šimon chce zůstat s ředitelem o samotě, před Gábinou se mu nechce mluvit, stydí se. Šimon je moc statečný kluk, sebere odvahu, aby se Prokopovi omluvil za to, že na něj mířil zbraní. Prokop díky zprávám a videu pochopil, že se mu Šimon vlastně nemá za co omlouvat. Teď už ví, jak moc byl zoufalý, a že se chtěl jen bránit a celou tu noční můru konečně zastavit.

Gábina chce s Prokopem také ještě mluvit. Bojí se a zajímá se, co bude dál se Šimonem. Prokop ji ujišťuje, že se o Šimona nemusí bát. Roman s Viktorem za sebou mají výslech na policii, čeká je ještě promluva s rodiči a ve škole se všechno řeší. Jistě už si na něj nic nedovolí. Sami jsou teď vyklepaní, co s nimi bude, a určitě se Šimonovi nebudou mstít. Prokop navíc posiluje ostrahu ve škole. 

Jirka uklidňuje Šimona
Zdroj: TV Nova | Jirka uklidňuje Šimona

Blanka má holčičí chvilku s Kristýnou a povídají si o tom, co je čeká v následujících dnech. Blanka se chystá za Evženem na statek a Kristýna jde s kamarádkou na vernisáž. Čekají ji také rodinné konstelace. To Blanku zajímá. Ráda by se od Kristýny po jejich absolvování dozvěděla víc. Kristýna si to chce však nechat jen pro sebe. Co ale Blance prozradí hned, je to, že jí píše Denis a chce po ní, aby se za ním zastavila v krámku. Nic víc jí zatím nenapsal. Kristýnu ta zpráva hodně zarazí. Taky aby ne, vždyť má Denise pořád v hlavě i v srdci, i když si to nechce připustit a ženská zvědavost je mocná. 

Lumír chce Ingrid s Kateřinou usmířit ještě před svou narozeninovou oslavou. Má plán pozvat je k jednomu stolu, aby si mezi sebou obě ženy, které jsou v jeho životě důležité, všechno vyříkaly. Vžil se do role jakéhosi usmiřovacího kouče, ale spíše narazil, než že by to k něčemu pomohlo.

Ingrid i Kateřina považovaly věc za uzavřenou a ani jedné se nechce tohle téma znovu otevírat. Že by však byla celá záležitost skutečně uzavřena, to se říct nedá. Ingrid se raději zvedá a odchází pryč. Není jí v přítomnosti Lumíra a Kateřiny dobře. Když Lumír dorazí domů, čeká ho tam další žena, se kterou neustále něco řeší, aniž by chtěl. Řeč je samozřejmě o Vilmě. Jenže Lumír se prořekne, a Vilma se tak dozví, co Kateřina řekla Ingrid. A zase bude oheň na střeše. 

Vilma nemůže Kateřinu vystát
Zdroj: TV Nova | Vilma nemůže Kateřinu vystát
Zdroj článku:
  • Autorský text