Ulice se tento týden točila hlavně kolem Šimona a zbraně, kterou mířil na Romana s Viktorem

Ulice se tento týden točila hlavně kolem Šimona a zbraně, kterou mířil na Romana s Viktorem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon už zkrátka nevěděl, jak dál. Potřeboval se z toho strašného začarovaného kruhu vymanit. V zoufalství sáhl po Jirkově zbrani a vytáhl ji na Romana a Viktora. Zpočátku nedokázal nikomu říct, proč to udělal. Pak z něj Radek vytáhl hořkou pravdu. Co teď bude následovat?

Šimon vzal do školy zbraň a spustil řetězec vážných událostí

Po dlouhých týdnech ustavičného trápení Šimonovi ruply nervy. Ve zkratu vzal Jirkovi zbraň a odnesl ji do školy, kde ji namířil proti Romanovi s Viktorem. Strhla se obrovská mela. Jirka naštěstí dorazil včas, aby mladíka uklidnil. Ukázalo se, že zbraň nebyla nabitá. Událost ale samozřejmě nezůstala bez vážných následků.

Jirka byl postaven mimo službu a o Šimona se začal zajímat Orgán sociálně-právní ochrany dětí. Gábina se celé tři dny marně pokoušela syna přimět, aby řekl, co ho k činu vedlo. Nakonec ho rozpovídal Radek. Na základě nově zjištěných skutečností se Gábina vydala do školy, aby ředitele přiměla k potrestání Romana a Viktora. Prokop slíbil, že událost prošetří, ale bez důkazů musel zůstat nezaujatý.

Šimon už byl opravdu zoufalý. Zdroj: TV Nova

Michal navrhl doučování češtiny – se Žofkou

O Šimonově počínání si štěbetala celá Ulice. Ani Klímovi nechápali, proč chlapec udělal to, co udělal. Michal přiznal, že už se s ním nějaký čas nebavil, protože se Šíma chytil dvou pitomců – právě těch, na které pak mířil zbraní. Navíc, Michal měl tak trochu jiné starosti. Vyhledával každou příležitost, co by mohl strávit v blízkosti Žofie.

Rozčílilo ho zjištění, že Dušková kvůli Šimonově činu zvažuje přestup dcery na jinou školu. Co by si počal, kdyby Žofku nemohl vídat? Zaplatil za ni svačinu v bistru, když u sebe neměla peníze, a navrhl také, že by ho mohla doučovat češtinu. Samozřejmě jen na oko, před rodiči. Ve skutečnosti by se spolu třeba koukali na filmy…

Kateřina se nepohodla s Ingrid a Lexík falšoval tátův podpis

Vilma se vrátila z lázní a dozvěděla se od Vendulky úžasnou novinu, že Lumír přijal post místostarosty. Kateřina se mezitím pohádala s Ingrid, protože už delší dobu uvažuje o společném bydlení s Lumírem. Nechce však zároveň bydlet s Ingrid, to dá přece rozum. Jak by se jejich romantický vztah asi mohl vyvíjet, kdyby žili všichni pod jednou střechou? Ingrid se však vůbec nelíbila představa, že by měla opustit Lexíka, jenž je na ní stále hodně závislý. Možná je ale závislá také ona na něm.

Lexík udělal zásadní chybu – nechal si poradit od Mária! Zfalšoval tátův podpis na poznámce v žákovské knížce a pak tam ještě ke všemu udělal díru. Mário správně vytušil, že tohle už se zachránit nedá, a tak se radši Lumírovi přiznali.

Kryštof se začal vyhýbat Karle

Máru stále pobolívala zraněná noha. Po celý týden byl hodně nevrlý a nepříjemný na všechny v okolí, ale hlavně na Karlu. Podváděla ho půl roku a on jí zkrátka nedokázal odpustit, ještě ne. Chtěl naopak minimalizovat kontakt s ní, a tak se rozhodl, že přes noc bude jezdit a ve dne spát, aby se potkávali co nejméně. Karla jeho přání respektovala, ačkoli ji to trápilo a uvědomovala si, že v takovém uspořádání dlouho nevydrží.

Kryštof prchá, aby se nemusel potkat s Karlou. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text