Survivor Česko & Slovensko: Chybička se vloudila. Soutěžící stojí ve frontě na odstoupení a Jirešová už hraje v divadle

Survivor Česko & Slovensko: Chybička se vloudila. Soutěžící stojí ve frontě na odstoupení a Jirešová už hraje v divadle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podle moderátora Novotného nová generace soutěžících nezvládá pobyt na ostrově, a i on sám je zoufalý z toho, že nezvykle mnoho soutěžících chce jít domů. Souboje o vyřazení tak ztrácí význam, protože stejně jako to udělala Rachel, když je nepustí domů pořadatelé, nechají se poslat do duelu, kde prohrají.

Soutěž se tak může zvrtnout a kmeny se mohou předhánět v tom, kdo prohraje a bude mít možnost někoho poslat domů. Korunu tomu nasadila Ivana Jirešová, která odstoupí v jedné z epizod odvysílaných v dubnu, ale doma už je teď (kvůli předtáčení epizod). Úplně ignoruje to, že kazí divákům hru a běhá po Praze nebo hraje v divadle. Už tak není letošní show pro diváky moc atraktivní a tímto si rozhodně přízeň nezvýší.

U Lovců se stále rozebírají emoce. Iva už si odchod ze hry rozmyslela, ale Tomáš ji pořád bere jako žhavou kandidátku do příštího duelu. Kristýna a Jana probírají Jakuba, který se do všeho plete, mluví za všechny a největší hrdina je, když je po souboji.

Titáni usoudili, že lepší bude rozebírat Lovce a mají pocit, že u nich vládne napětí. Přijde jim, že nemají žádné plány, chovají se navzájem nepřátelsky a žijí v chaosu. Ale už za pár hodin se přesvědčí, že zdánlivý chaos a psychická nestabilita Lovce nijak neoslabí a do kmenové spižírny si přinesou cenné jídlo.

Souboje o odměnu

V prvním souboji se běhalo a potom šlo hlavně o rovnováhu a o rychlé řešení skládačky. K překvapení Titánů si bednu plnou zeleniny odnesli Lovci. Při západu slunce si tak mohli pochutnat na čerstvém salátu z rajčat a okurek a plánovat, co si připraví z další zeleniny.  A Titáni měli kokos.

Ani další souboj, kdy rozhodovala přesná muška, pro Titány nedopadl dobře. Sledovat na kůži vyhublou Ivanu Jirešovou, jak se snaží trefit skleněnou tabulku, bylo hodně smutné. Opálení dalo vyniknout její vyhublé postavě. A ani teď ji a její soukmenovce nečekala chutná odměna.

Lovci si tak večer pochutnali na těstovinách, u kterých si sice Filip stěžoval, že dostal nejmenší porci, ale i tak se všichni najedli. Titáni zase jen fňukali, že nikde není nic, co by se dalo sníst a okem znalce usoudili, že nemá ani smysl chytat ryby, protože tam žádné nejsou. Tak proč to zkoušet že?

souboj - Titáni
souboj - Titáni | Zdroj: TV Nova

Šup sem, šup tam

Všichni tušili, že k tomu jednou dojde, ale zaskočilo je, že tak brzy. Každý kmen si může vybrat dva hráče z druhého kmene. Konečně bude trochu zábava. K Titánům se samozřejmě nikomu od Lovců nechce. Nic nemají, i ta rýže jim dochází!

Začíná se taktizovat, ale to dost dobře nejde, když nikdo neví, kdo odejde. Všichni předpokládají, že půjdou ti nejsilnější, ale třeba ne. Mikýř jen poslouchá a směje se. Vzduchem poletují jména jako Pirát, Márty, Jana, Mikýř. Někteří svalovci jsou přesvědčeni, že právě oni budou vybráni, protože jsou nejlepší hráči.

A celou noc mají na to, aby o tom přemýšleli. Někdo se snaží hledat polovinu imunity, kterou zahrabal do písku. Marně.

Zdroje článku: