Survivor Česko & Slovensko: Jedna šla domů, protože má rodinu a druhá proto, že ji někde po cestě životem ztratila

Survivor Česko & Slovensko: Jedna šla domů, protože má rodinu a druhá proto, že ji někde po cestě životem ztratila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To jsou samozřejmě oficiální verze, které padly jako důvod, proč dvě ženy opustily Survivor. Pravdu znají jen ony. Možná jedna opravdu nemohla vydržet bez jídla, jak hlásal její manžel a druhá pochopila, že tato reality show není o hezké tvářičce a k přežití potřebuje být o krok napřed před ostatními.

U Lovců

U Lovců má Jana starost, že s příchodem posledních dvou členů se jim spotřeba kokosů ztrojnásobila a pokud to tak bude pokračovat, kokosy dojdou. Jinak to vidí Kuba, který si myslí, že kokosů je dost a nevidí důvod, proč šetřit.

Bandurko asi usoudil, že sám imunitu podle nápovědy nenajde a přizval Filipa, který ji našel. Bandurko se také svěřil Verče, ta mu však jeho upřímnost neoplatila a namluvila mu, že hned druhý den poté, co byla s Pirátem na první misi, imunitu našla, ale zahrabala ji a už ji nenašla. Verča asi ještě nepochopila, že polovina imunity jí k ničemu není.

Souboj o imunitu

Ještě před kláním se s kmenem přišla rozloučit Ornella. Právě objevila, že má tři děti a rozhodla se, že nebude riskovat zdraví. Vážně si myslela, že jede na dovolenou? Jen zabrala místo někomu, kdo by hrát chtěl. A to samozřejmě není nic proti její starostlivosti o děti. Ale měla je v okamžiku, kdy do soutěže šla a jak tvrdila, když přežila svou matku, přežije i pár týdnu bez komfortu. Možná si to měla vyzkoušet.

Lovci museli kvůli počtu vyřadit dva hráče, a tak Bandurko a Veronika se tentokrát nezapojili. Když se kmen rozhodl nechat ve hře Jacka, rozhodně nešlo o náhodu, ale byl to důsledek debat, že je jich moc a už by potřebovali začít z kmene vyřazovat nepotřebné lidi.

Lovci
Lovci | Zdroj: TV Nova

Individuální imunita a pletichy

Plán jim vyšel a vyhráli Titáni. V individuální imunitě šlo o výdrž a výjimečně tak vyhráli žena a muž – Veronika a Filip.

Po dvou týdnech a před první kmenovkou je u Lovců trochu dusno. Tomáš, Filip, Jakub a Kristýna se ujistili, že drží spolu. Na vztahu pracuje i Jana a Nikola. Ta se starší Janě svěřuje se svým neveselým příběhem, holky si popláčou, což je sblíží.

Fňukání Ráchel už nikoho nepřekvapilo. Hvězdička z reality show usoudila, že na sebe musí upoutat více pozornosti, a tak před kamerami oplakala svůj vztah s rodinou, která se od ní distancuje. Najednou pocítila, že musí domů, aby si vybudovala rodinné vztahy. To je však jen její verze. Možná už jí chyběl ten luxus, na který byla zvyklá. Nebo možná tušila, že by stejně někoho napadlo, že to věčné fňukání musí vyřešit.

Rachel
Rachel | Zdroj: TV Nova

Zručnost a počty

Kmen oznámil Jackovi a Ivě, že budou nominovaní od lidí, kteří mají imunitu. Jack nejspíš moc nechápe, o co ve hře jde, ale Iva se cítila zrazená. Její námitky nikdo neřeší. Iva tak pod tlakem nakonec přijme možnost, že hru opustí. Pořídí si dítě, aby na krátkou zkušenost zapomněla!

Nakonec na její plány nedojde. Kmen zvolil do duelu Rachel, Filip se rozhodl dát svou imunitu Tomášovi, jehož jméno ohledně vyřazení ze hry padlo. Do duelu tak jde Jack, kterého nominoval Tomáš a Filip, kterého tam poslala Veronika.

Rachel se ani moc nesnažila logickou hru vyřešit dříve než její soupeři. Konečně si opraví nalakované nehty, zajde si na depilaci a bude si žít svůj pohodlný život, který na pár dní opustila.

Zdroje článku: