Na co točila Kaley Cuoco reklamu a při čem se pořádně vyřádí?

Na co točila Kaley Cuoco reklamu a při čem se pořádně vyřádí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená herečka, kterou známe především ze sitcomu Teorie velkého třesku, v dětství natáčela reklamy. Dnes má mnoho koníčků. Jaké?

Měla zranění a nemohla natáčet

Když se Kaley jela v září 2010 projet na koni, zřejmě netušila, jak velký zásah do jejího života to bude mít. Po pádu z koně si totiž zlomila nohu a musela být vyškrtnuta z několika epizod natáčení Teorie velkého třesku. Na další natáčení již mohla být přivezena, ale v následujících několika epizodách pouze seděla nebo byla zakryta nábytkem, aby si diváci nevšimli jejího zranění.

I´m a Barbie girl

Kaley byla krásná již od dětství. Již v útlém věku natočila celkem 6 reklam propagujících panenku Barbie. Kdo by si pro své dítě nekoupil populární panenku, když ji propaguje takový krásný andílek, že?

Za své jméno vděčí italským předkům

Kaley má mnoho předků z různých koutů Evropy. Svému otci vděčí za své příjmení – ten je totiž potomkem italských přistěhovalců. A matka má ve svém rodokmenu předky z Anglie a Německa.

Kaley uvedla, že má ve svém volném čase spoustu aktivit. Je členkou amatérské divize Jižní Kalifornie v tenise, hraje bowling, tancuje hip hop, věnuje se kickboxu a jízdě na koni, a aby se zbavila stresu, hraje na bicí. Podle svých slov jí stačí 10 minut k tomu, aby se pořádně vyblbla a byl z ní jiný člověk.