Dokáže Magda s Prokopem fungovat jako pár?

Dokáže Magda s Prokopem fungovat jako pár?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milují se, ale neumí spolu fungovat naprosto bez hádek. O kom je řeč? Magda a Prokop. Pár, na který mnoho diváků Ulice čekalo. Naučí se spolu tito mladí lidé fungovat jako pár? 

Magda a Prokop jsou dvě velmi oblíbené postavy divácky úspěšného seriálu Ulice. Oba dva pracují jako učitelé ve škole. Od začátku jejich společného příběhu spolu mají poměrně komplikovaný vztah, který se vyvíjí trochu jako na horské dráze. Chvilku jejich sympatie prudce rostou, ale za chvíli se jejich vztah řítí strmě dolů. Když se poznali, byli si navzájem velmi sympatičtí. Začalo to mezi nimi jiskřit.

Vzájemná přitažlivost byla od začátku velmi silná, ale zároveň bylo pro oba velmi těžké spolu vycházet, aniž by se hádali. Sexuální přitažlivost byla neskutečně silná. Do Prokopa byla ale zamilovaná také ředitelka jejich školyIrena. Když se o jejich vztahu dozvěděla, zkomplikovalo to vzájemné vztahy.  

Při společném výletu Prokopa a Magdy se Magda seznámila s Prokopovým kamarádem Mirkem. Mirek Magdu velice okouzlil a zamilovala se do něj. Stejně jako on do ní. Užívali si spolu šťastné chvíle, cestování a romantické večeře a Mirek ji také požádal o ruku. V tu chvíli ale přišel na scénu opět Prokop.

Díky plánované svatbě si uvědomil, že Magdu opravdu miluje. Začal Magdu přemlouvat, aby se na svatbu vykašlala a byla s ním. A to nakonec málem udělala, ale na poslední chvíli si to rozmyslela. Mirek však brzy zjistil, že vztah mezi Magdou a Prokopem ještě není uzavřený a s Magdou se rozešel.  

Magda s Prokopem tvoří nový pár Ulice, ale vydrží spolu přes prázdniny?, Zdroj: TV Nova

Po chvíli se dala Magda opět dohromady s Prokopem a vše vypadalo jako idylický vztah. Brzy se ale začaly vynořovat problémy, které jejich vztah budou narušovat pravděpodobně napořád.

Prokop je naučený fungovat sólo, vše si plánuje sám a zapomíná do svých plánu zapojovat i Magdu a staví ji před hotovou věc. To se Magdě samozřejmě nelíbí, a tak vznikají další hádky v jinak již krásném vztahu. Nyní stojí oba dva před rozchodem a čeká je léto odděleně. Naučí se spolu komunikovat a budou opět šťastní? Fanouškům tohoto páru nezbývá nic jiného než doufat, že jejich vztah bude po prázdninové pauze opět pokračovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text